معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

0 370
معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

کاهنده حرارت معده و خنک کننده، صفرابر و تمیزکننده عروق، صاف کننده صدا و خارج کننده سموم از بدن، مدر و برطرف کننده یبوست، برطرف کننده حدت خون و مفید برای جوش‌های صورت، ضد کرم و برطرف

معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن
معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

 تخم خیار

نویسنده: صمصام صانعی

مشخصات ظاهری تخم خیار:

بیضوی، تخت، با دو انتهای نوک تیز و رنگ آن مایل به سفید است.

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر است.

ترکیبات شیمیایی:

مواد روغنی و ویتامین A در آن مشخص شده است.

نحوه مصرف:

معمولاً نیم‌کوب شده آن را به صورت دم کرده یا جوشانده استفاده می‌کنند و در طب سنتی برای درمان بیماری‌ها نحوه و مقدار مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می‌کند.

خواص درمانی:

کاهنده حرارت معده و خنک کننده، صفرابر و تمیزکننده عروق، صاف کننده صدا و خارج کننده سموم از بدن، مدر و برطرف کننده یبوست، برطرف کننده حدت خون و مفید برای جوش‌های صورت، ضد کرم و برطرف کننده خارش و تحریکات جلدی، ضد اضطراب و مسکن دردهای عصبی، آرام‌بخش و خواب‌آور می‌باشد. در استعمال خارجی استفاده از نیم‌کوب شده آن به صورت ماسک، شفاف کننده پوست است.
 

بیشتر بخوانید: خواص خیار

منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (۱۳۹۵)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از ۴۰۰ نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود