راهکارهای خانگی برای خشک کردن میوه (بخش دوم)
راهکارهای خانگی برای خشک کردن میوه (بخش دوم)
شما میتوانید در فصول سرد سال از میوه خشک شده استفاده کنید، چون مواد مغذی موجود در آنها تفاوت چندانی با میوهی تازه ندارد. ضمنا مجبور نیستید به سراغ نوع آماده و بستهبندی آن بروید و کلی هزینه کنید. خشک کردن میوه در خانه، کار آسانی است که میتوانید آن را به چند روش انجام دهید. همراه ما باشید، در این مطلب شما را با طرز تهیه میوه خشک در خانه آشنا میکنیم.
راهکارهای خانگی برای خشک کردن میوه (بخش دوم)
طرز تهیه لواشک ساده
نکتهی سرآشپز: پوست گوجهفرنگی را نگه دارید. سعی کنید تا حد ممکن از هدر دادن مواد غذایی اجتناب کنید. پوست گوجه فرنگی ها معمولا دور ریخته میشود؛ بهخصوص موقع درست کردن رب گوجهفرنگی در تابستان. اما لازم نیست آنها را دور بیندازید. میتوانید پوست گوجهفرنگیها را نگه دارید و خشک کنید. پوست گوجه فرنگی خشکشده، یک تاپینگ (رویه) عالی برای پیشغذاهایی مانند کراستینی، انواع سالاد و حتی پیتزا است. شما حتی میتوانید پوستهای خشکشدهی گوجهفرنگی را آسیاب و به مخلوط ادویههایتان اضافه کنید. برای خشک کردن آنها، مراحل ذکرشده در بالا را دنبال کنید و حتما روی پوستها را با کاغذ مومی یا یک توری گرد پیتزا بپوشانید تا در حین خشک شدن، جمع نشوند. آنها را بهمدت ۱ تا ۲ ساعت در فر ۶۵ درجهی سانتیگراد قرار دهید و پس از آن دستورالعملهای مربوط به نمزدایی را انجام دهید.
روش دوم: خشک کردن میوه در فضای باز
۱. یک روز گرم را انتخاب کنید
۲. میوهها را روی سینی توری (مشبک) قرار دهید
۳. سینی را زیر نور آفتاب قرار دهید
۴. میوهها را بعد از چند روز جمعآوری کنید
روش سوم: طرز خشک کردن میوه با استفاده از دستگاه میوه خشک کن
۱. میوه خشک کن را تنظیم کنید
۲. میوه ها را برای ۲۴ تا ۴۸ ساعت خشک کنید
۳. میوه خشک شده را جمعآوری کنید
نگهداری و استفاده از میوه خشک
۱. آنها را در ظروف سربسته و در یک محل خنک نگهداری کنید
۲. میتوانید از میوه خشک در دستورات غذایی مختلف استفاده کنید یا آنها را بهتنهایی بخورید
منبع: سایت چطور