معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش سوم)

0 89

معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش سوم)

پیاز به دلیل رایحه و طعم قوی و تند و تیز اغلب به عنوان طعم دهنده غذا در آشپزی کاربرد دارد و دارای خواص فراوانی هست از جمله خواص پیاز می توان به حفظ سلامت چشم و گوش، مغز، قلب و معده و درمان پوکی استخوان، تب، یبوست و اسهال، آسم و مشکلات دهان و دندان و سرماخوردگی اشاره کرد.

معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش سوم)
معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش سوم)

خوردن پیاز خام در روز خستگی  شما را برطرف می ‌نماید و اعصاب را تسکین می‌ بخشد.
 

چکیده :  پیاز به دلیل رایحه و طعم قوی و تند و تیز اغلب به عنوان طعم دهنده غذا در آشپزی کاربرد دارد و دارای خواص فراوانی هست از جمله خواص پیاز می توان به حفظ سلامت چشم و گوش، مغز، قلب و معده و درمان پوکی استخوان، تب، یبوست و اسهال، آسم و مشکلات دهان و دندان و سرماخوردگی اشاره کرد.

تعداد کلمات ۱۴۶۵ / تخمین زمان مطالعه ۷ دقیقه

معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش سوم)
نگاهی به سایر خواص پیاز

# برای درمان درد گوش پیاز پخته را که در فر پخته شده باشد با کمی گره مخلوط کرده داخل یک پارچه بگذارید و پارچه را در سوراخ گوش قرار دهید پس از ساکت شدن درد پارچه را بیرون آورید.

# برای رفع گرفتگی صدا پیاز را زیر آتش یا در فر پخته با کره مخلوط نموده میل شود.

# خوردن پیاز باعث میشود که رنگ چهره باز و جذاب گردد به خاطرهمین خانم‎هایی که می‎خواهند چهره‎ای  قشنگ و زیبا داشته باشند همراه غذا پیاز بخورند.

# کسانی که درد سیاتیک دارند محل درد پیاز رنده شده را بهصورت ضماد بگذارند.

# پیاز درمان کننده کمبود ویتامین ث میباشد.

# فیتوکمیکال موجود در پیاز عملکرد ویتامین C را در بدن بهبود می بخشد.

# قرن هاست که از پیاز برای کاهش التهاب و درمان عفونت استفاده می شود.

# مصرف پیاز خام، میزان کلسترول مفید را افزایش می دهد و در نتیجه باعث حفظ سلامت قلب می شود.

# ترکیب قوی موجود در آن به نام کورستین، نقش چشمگیری در پیشگیری از سرطان دارد.


# روی گزیدگی زنبور، بلافاصله آب پیاز بمالید تا درد و سوزش آن تسکین پیدا کند.

# برای بیماری برص پیاز کوبیده با عسل و نمک و باروت مخلوط نموده بهصورت مرهم بگذارند.

# پیاز برای بیماران ریوی و عفونت مفید است.

# کسانی که ورم پروستات دارند از شربت پیاز استفاده کنند روزی ۴ قاشق با یک لیوان آب.

# برای سردردهای عصبی پیشانی را با آب پیاز رنده شده کمپرس کنید.

# بهخاطر پتاسیمی که در پیاز وجود دارد مقوی قلب میباشد.

# پیاز را در خاکستر داغ یا در فر پخته سپس بهصورت ضماد کف پا بگذارید برای امراض قلبی مفیداست.

# اگر گوش شما وزوز میکند پنبه آغشته به آب پیاز را در گوش بگذارید.

# همیشه همراه برنج پیاز بخورید زیرا در مغز برنج مادهای است که نابود کننده ویتامین ب میباشد و پیاز مانع آن میشود.


# برای اینکه پشه از اطراف تخت شما دور شود پیاز را برش زده و اطراف تخت خود بگذارید.

# برای زیبایی چهره آب پیاز یک قاشق + آب شاهی یک قاشق با کمی آب بنوشید.

# خوردن پیاز از بیماری جذام جلوگیری میکند.

# هنگام حملههای عصبی پیاز را دو قسمت نموده جلوی بینی بگیرید و نفس عمیقی بکشید.

# برای درمان گرفتگی صدا پیاز در برگ کلم پیچیده در خاکستر آتش یا فر پخته نموده سپس با روغن زیتون مخلوط کرده میل شود.

# کسانی که بیماری قند دارند پیاز خام را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

# پیاز به علّت داشتن فسفر ، کارهای فکری را آسان می‌ کند.

# پیاز، برای کودکان کم ‌رشد و پیرمردان ضعیف مفید است.

# برای جلوگیری از خون دماغ می ‌توانید چند قطره سرکه را روی پیاز رنده شده بریزید و آب آن را در بینی بچکانید، تا از خونریزی جلوگیری نماید.


# پیاز لثه‌ها را تقویت می ‌کند و رنگ چهره را روشن می ‌سازد.

# پیاز سرشار از ویتامین‌هایو B ومی باشد ونیزدارای آهن، آهک، فسفر ، پتاسیم  ، سدیم  ، گوگرد، ید،سلنیوم، سیلیس و قند است که به طور مستقیم جذب بدن می‌ شود.

# پیاز خام، برای پوست، موهای سر، کلیه‌ها و مثانه مفید است.

# پیاز نیز مانند سیر خاصیت ضدعفونی دارد و قادر است از تجمع پلاکت ها جلوگیری کند و در تجزیه ی فیبرین(لخته ی خون) دخالت نماید.

# آب پیاز برای دندان‌ درد مفید است. برای تسکین درد باید آب پیاز را روی دندان ریخت و کمی نگاه داشت، این عمل را می‌توان با پنبه انجام داد.

# خوردن پیاز همراه با غذاهای چرب، مخصوصاً در مهمانی ‌ها یا مسافرت ها، سبب هضم چربی ها می شود.

# در استعمال خارجی، پیاز پخته، تسکین دهنده ی سوختگی‌ها و بواسیر است.

# تحریکی که در هنگام پوست کندن پیاز حاصل می ‌شود، دردهای شدید نیمه ی سر ( میگرن ) را بر طرف کرده و زکامی را که تازه شروع شده است از بین می ‌برد.

# برگ‌ های سبز پیازچه که بیش تر هنگام بهار یافت می‌ شود، دارای مقدار زیادی ویتامین C است.


# پیاز، تقریبا تمام خواص سیر را در معالجه ی فشارخون، مرض ‌قند، درمان بیماری کرمک و غیره را دارد.

# استفاده از پیازی که با چربی پخته شده باشد، برای دفع اخلاط چسبنده از سینه مفید است.

# مصرف پیاز پخته با چربی برای رفع یبوست  و نفخ روده‌ها مفید است. برای این منظور پیاز را با ملایمت بپزید و در هنگام پختن به تدریج به آن کره اضافه نمایید و سپس مصرف کنید.

# اگر ورقه‌های نازک پیاز در شیر، پخته و مصرف شود، برای درمان دردهای حاصل از قولنج روده‌ها و ناراحتی‌های شکم مفید است.

# پیاز پخته، حبس البول و کم شدن ادرار را شفا می ‌دهد و ادرار آور خوبی است.

مصرف پیاز پخته به هر شکل که باشد برای رفع ناراحتی‌ های روحی مفید است.

# مصرف پیاز پخته شده در سرکه، برای تقویت هاضمه، زردی (یرقان)  ، ورم طحال  و استفراغ صفراوی مفید است.

# قرار دادن پیاز پخته و گرم در محل سوختگی و یا قرار دادن آن در محل بواسیر اثر شفا بخش دارد، زیرا خون را به طرف سطح پوست انتقال داده و از تجمع خون در رگ‌ های بواسیری می ‌کاهد.

# اگر با آب پیاز چیزی روی کاغذ بنویسید، دیده نمی ‌شود ولی همین‌ که آن را گرم کنید و حرارت دهید، کلمات ظاهر می ‌گردد.


# دانشمندان علم گیاه‌شناسی معتقدند که، مصرف پیاز خام برای رفع ناراحتی‌های حاصل از آشامیدن آب‌های مختلف در هنگام مسافرت و جلوگیری از ناراحتی‌های ناشی از هوای آلوده، مفید می‌باشد.

# برای برطرف ساختن صدای داخل گوش می‌توان پنیه ای را به پیاز آغشته کرد و در گوش قرار داد. به زودی صدای گوش شما برطرف می ‌شود.

# خوردن پیاز خام در روز خستگی  شما را برطرف می ‌نماید و اعصاب را تسکین می‌ بخشد.

# برای درمان نیش زنبور و مگس می ‌توانید یک پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را به صورت پماد و مرهم روی محل نیش‌ زدگی بگذارید. پس از مدتی ورم کم شده و درد تسکین پیدا می ‌کند.

# برای معالجه ی کورک و دمل نیز می توان از روش بالا سود جست.

پیاز به دلیل داشتن موادی از جمله پروستاگلاندین ها، رگ های خونی را گشاد می کند و موجب کم شدن فشار خون می شود.

# پیاز دارای مخمر است که برای آسان نمودن هضم نشاسته مفید است. باید توجه داشت هضم پوست های نازکی که ورق پیاز را پوشانده خیلی دشوار است و باید هنگام مصرف آن را جدا نمود.

# پیاز اشتها آور و کاهش ‌دهنده ی ناراحتی‌های مربوط به نفخ شکم و غیره است.

# پیاز دارای هورمون دیاستازی است که غدد اشک و آمیزشی و گوارشی را تقویت می ‌کند. این مواد در اثر حرارت از بین می ‌روند. بنابراین پیاز پخته در نیروی جنسی و هاضمه تأثیری ندارد و اشک ‌آور هم نیست.
# بو کردن آب پیاز به ویژه زمان پوست گرفتن آن، برای به هوش آمدن فردی که سست یا بی هوش شده و همچنین برای رفع تشنج ، بسیار مفید است.

 

شربت پیاز و خواص آن

طرزتهیه شربت پیاز: آب پیاز ۱۰۰ گرم + آب ۴۰۰ گرم + شکر ۴۰۰ گرم را جوشانده تا بهصورت شربت درآید:
برای درمان آنژین یا گلودرد پیاز پخته را له کرده و گرماگرم دو طرف گلو قرار دهند همچنین شربت پیاز هم بخورند.

پیاز از سرطان پیشگیری میکند.

برای برطرف کردن ازدیاد فشارخون هفته در میان از شربت پیاز روزی ۳ قاشق استفاده شود.

# شربت پیاز آلبومین ادرار را برطرف میکند و کسانی که مبتلا به ورم کلیه هستند درمان میشود.

# کسانی که شاشبند (حبسالبول) هستند پیاز خام را له کرده بهصورت مرهم زیر شکم بگذارند و روزی ۳ قاشق شربت پیاز همراه آب بخورند.

# کسانی که شکمآنها آب آورده است پیاز خام یا شربت پیاز استفاده کنند و همچنین پیاز پخته را بهصورت مرهم روی شکم بگذارند.

کسانی که دچار بیماری سیروز هستند از شربت پیاز و پیازخام استفاده کنند.

کسانی که سرطان کبد دارند پیاز را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

بیماران ورم عضله قلب (میوکاردیت) روزی ۳ قاشق غذاخوری شربت پیاز همراه آب بخورند.

بیماران ذاتالجنب یا پلورزی از شربت پیاز استفاده کنند.

کسانی که دردهای عصبی دارند پیاز یا شربت آن را بخورند.

منبع : www.amazing.ir

بیشتر بخوانید : 
معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش اول)
معرفی پیاز و خواص درمانی آن (بخش دوم)
خواص پیاز
معرفی پیاز کوهی و خواص درمانی آن
خواص درمانی پیاز
معجزات دارویی پیاز
راز طول عمر در مصرف پیاز
معرفی پیاز عنصل و خواص درمانی آن

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود