فواید گوشت اردک برای سلامتی
گوشت اردک چه فواید و طبعی دارد؟ در هنگام خرید گوشت اردک به چه نکاتی باید توجه شود؟ قیمت گوشت اردک در حال حاضر در بازار چقدر است؟
میزان اسیدهای چرب موجود در گوشت اردک، بالاست، بنابراین در افزایش وزن طبیعی، سریع و سالم بدن، نقش دارد. گوشت اردک را باید به صورت متعادل مصرف کنیم زیرا مصرف درست آن باعث وزن ایدهآل میشود. میزان چربی و پروتئین گوشت اردک، دو برابر گوشت مرغ است. در این مطلب به فواید گوشت اردک برای سلامتی اشاره خواهیم کرد.
مقدمه
رنگ سینه اردک، تیرهتر از سینه مرغ است. اردک، یک پرنده آبی است، بنابراین لایهای از چربی در زیر پوست آن قرار دارد تا بدن اردک را گرم کند. گوشت اردک فواید زیادی برای سلامتی داد. همچنین، اردک سرخ شده و کبابی طعمی عالی دارد. مواد مغذی موجود در گوشت اردک برای رشد اهمیت دارند، به همین دلیل فواید گوشت آن را در اینجا آوردهایم.
ارزش تغذیهای گوشت اردک
مواد مغذی موجود در هر ۱۰۰ گرم گوشت اردک:
انرژی ۳۲۶ کیلو کالری
پروتئین ۱۶ گرم
چربی ۲۸.۶ گرم
کربوهیدرات ۰ گرم
کلسیم ۱۵ میلیگرم
فسفر ۱۸۸ میلی گرم
آهن ۲ میلیگرم
ویتامین A ۹۰۰ واحد بینالمللی
ویتامین B۱ ۰.۱ میلیگرم
خواص گوشت اردک
۱. حفظ سلامت جسمی و ذهنی
۲. افزایش طبیعی وزن بدن
۳. تقویت سیستم عصبی
۴. روان کردن دستگاه گوارش
۵. تثبیت عملکرد عضلات
۶. افزایش توانایی مردان
۷. مراقبت از پوست
۸. تثبیت دمای بدن
۹. تقویت سیستم ایمنی
۱۰. تسکین گلودرد
۱. کمک به عملکرد آنزیمها
۲. رفع گاز معده
۳. سلامت موها
۴. آنتی اکسیدانهای طبیعی
۵. تثبیت فشار خون
۶. کمک به متابولیسم بدن
۷. تسریع فرآیندهای بدن
۸. جلوگیری از کم خونی
۹. تقویت استخوانها و دندانها
۱۰. رشد ماهیچهها و اندامها
عوارض جانبی خوردن گوشت اردک
۱. انسداد رگهای خونی
۲. بیماری قلبی
۳. افزایش کلسترول
۴. چاقی
منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده – مژگان گوران