آشنایی با خواص درمانی هسته پاپایا

0 4,120

اکثر افرادی که از این میوه استفاده می کنند، هسته آن را دور می اندازند. اگر با ما تا انتهای این مطلب نصرینو همراه و از خواص هسته پاپایا مطلع شوید دیگر این کار را نخواهید کرد.

خواص هسته پاپایا بر هیچ کسی پوشیده نیست. این هسته دارای قدرت درمانی بی شماری است که می توان از آن برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده کرد. هسته میوه پاپایا دارای ارزش غذایی بالایی است.پاپایا جزو میوه هایی است که می توان از هسته آن برای درمان بیماری هایی نظیر سرطان، تقویت سیستم گوارش و… استفاده کرد. از خواص درمانی خود میوه استوایی پاپایا و حتی هسته آن می توانید استفاده کنید. این میوه جزو میوه هایی است که خوردن یک قاشق غذاخوری از آن هر روز برای بدن سودمند است. در نتیجه بهتر است این میوه را در برنامه غذایی خود قرار دهید. بعضی افراد از خاصیت های هسته پاپایا بی خبرند و آن را دور می اندازند. در ادامه به خواص این دانه پرارزش اشاره کره ایم.

    مزایای هسته پاپایا

هسته پاپایا

پاپایا دارای هسته کوچک و سیاه است که طعم آن مشابه فلفل سیاه و خردل می باشد. در نهایت می توانید از کوبیده هسته آن به عنوان فلفل سیاه و خردل استفاده کنید. هسته پاپایا دارای مواد معدنی، پروتئین، فسفر، کلسیم، منیزیم و ترکیبات فلاونوئید و فنل است. از هسته این میوه می توان برای التهاب استفاده کرد و همچنین خواص ضد باکتری، ضد عفونی کنندگی و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد.

مزایای هسته پاپایا

نحوه استفاده از هسته پاپایا

روش های مختلفی برای استفاده از هسته پاپایا وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید. در زیر چند روش را توضیح داده ایم:
خام: هسته میوه پاپایا را می توانید به صورت خام و با خود گوشت میوه میل کنید. این روش یکی از ساده ترین روش های مصرف هسته این میوه است.
کوبیده: یکی دیگر از روش ها مصرف کوبیده شده آن است. می توانید هسته های پاپایا را جمع کنید و آن ها را بکوبید تا بصورت خمیر در آید. زمان نگهداری خمیر پاپایا به مدت یک هفته در یک ظرف دربسته و درون یخچال است. همچنین می توانید درون فریزر نیز آن را نگهداری کنید. از این خمیر می توانید در انواع خورشت ها و سوپ ها استفاده کنید.

خواص هسته پاپایا و مزیت های مصرف آن
خشک و پودر شده: برای این روش باید دانه های پاپایا را در زیر آفتاب خشک کنید. سپس آن ها را مانند فلفل سیاه پودر می کنیم. از پودر هسته پاپایا خشک شده نیز می توانید در بیشتر غذاها شامل سوپ ها، خورشت ها و خوراک ها استفاده کنید. همچنین می توانید از پودر آن رای مزه دار کردن جوجه کباب و استیک ها استفاده کنید. خواص هسته پاپایا در تمامی شکل ها حفظ می شود.

مزایای و خواص هسته پاپایا

همانطور که گفتیم هسته پاپایا دارای خواص درمانی فراوانی است. از هسته پاپایا می توانید برای عملکرد بهتر دستگاه گوارش استفاده کنید. همچنین به دلیل دارای بودن آنزیم های گوارشی هسته پاپایا می تواند به روند هضم غذا کمک می کند. هسته این میوه استوایی دارای آنزیم های پروتئولیتیک است که به مبارزه با انگل روده ای می رود. هسته پاپایا خاصیت ضد التهابی قوی دارد که می توانید برای درمان التهاب، نقرس، آرتریت، آسم و درد مفاصل استفاده کنید. تمام این موارد فقط قسمتی از خواص هسته پاپایا است.   منبع: آرگــامــگ

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود