خواص دانه کرو

0 20,193

از دانه ی چیا تا آفتابگردان، این عجایب کوچک تقویت کننده های عالی مواد مغذی هستند. این دانه های کوچک آنقدر قوی هستند که می توانند یک جنگل بسازند، پس تاثیری به همین شکل قوی روی بدن دارند.

کرو در خاک های قلیایی و کم عمق رشد کرده و نام ای دیگر آن سنگکی ، سه تخمه ، گاودانه و کرسنه است .

کرو در هر زبان نام های متفاوتی دارد و دارای مزه تلخی است که برای مصرف کردن می بایست یا فرآرده هایی ، تلی این دانه را گرفت .

کرو طبع گرم و خشک دارد و به اندازه نخود کوچک و رنگی تیره دارد .

کاربرد کرو :

باز کننده گرفتگی های بدن ، پاک سازی سینه

درمان سرفه ، پاک سازی ریه ، رفع تنگی نفس

برطرف کننده استفراغ ، درمان مشکلات کلیه و یرقان

از بین بردن غذد سفت سینه ، تسکین دهنده دل درد

دستور مصرف کرو :
پخته شده کرو را با مقداری عسل مخلوط کنید و میل کنید برای درمان سرفه بسیار تاثیر گذار است .

نحوه درست کردن کرو هماننده عدسی است .

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود