طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و پفکی رستورانی مثل بیرون

0 3,799

مرغ سوخاری

مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای خوشمزه به عنوان یک غذا فست فودی محسوب می شود و طعم بسیار خوبی دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر مرغ سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری مرغ سوخاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه مرغ سوخاری با پارسی دی همراه باشید.

کالری مرغ سوخاری : برای هر نفر بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم مرغ سوخاری

  • آرد ۲ لیوان
  • ماست ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • ران یا سینه مرغ ۸ تکه
  • سبزیجات معطر ¼ لیوان
  • پودر پیاز ½ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ½ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه مرغ سوخاری

از شب قبل مواد را آماده می کنیم برای اینکار ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و نگینی یا خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. سبزیجات خشک و یا تازه ای را که قبلا شسته و خرد کرده ایم را نیز اضافه می کنیم

و (جعفری ، نعناع ، آویشن ، ترخون) ماست را همراه با فلفل سیاه و کمی نمک به مواد می افزاییم و خوب هم می زنیم و در آخر زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط می کنیم و تکه های مرغ را در مواد قرار می دهیم به طوری که با مواد آغشته شوند

و روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شوند. تخم مرغ ها را ابتدا در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و با چنگال هم می زنیم و کنار می گذاریم.

در کاسه ای آرد را می ریزیم و سپس پودر سیر،پودر پیاز ،فلفل سیاه و نمک را نیز به مقدار لازم اضافه می کنیم و با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا مواد یکدست شود. در تابه ای کوچک و گود روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود.

مرغ های طعم دار شده را از یخچال خارج می کنیم و ابتدا هر کدام از تکه مرغ ها را در تخم مرغ می زنیم و سپس در مخلوط آرد می غلتانیم و داخل روغن داغ شده قرار می دهیم تا با حرارت کم مغز پخت و سرخ شوند.

تمام تکه های مرغ را به همین روش سرخ می کنیم و در توری یا دستمالی قرار می دهیم تا روغن اضافه ان خارج شود.مرغ های سوخاری را در ظرف می چینیم و اگر تمایل داشتید می توانید سیب زمینی سرخ شده نیز کنار این مرغ سوخاری لذیذ سرو کنید و نوش جان کنید.

lvy s,ohvd

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود