بیوگرافی هنری شیلا خداداد + عکس های زیبا

0 262

شیلا خداداد (زاده ۱۴ آبان ۱۳۵۹ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون ایران است.

بیوگرافی شیلا خداداد

شیلا خداداد بازیگر سینما و تلویزیون متولد ۱۴ آبان ۱۳۵۹ در شهر تهران است. او تک فرزند است و خواهر و برادری ندارد. شیلا خداداد اصلیتی مهابادی دارد. پدر او در آمریکا ساکن هستند.

تصویر

شروع فعالیت هنری شیلا خداداد

شیلا خداداد با فیلم سینمایی “اعتراض”، ساخته مسعود کیمیایی به دنیای بازیگری معرفی شد پس از آن به کلاس های بازیگری علی ژکان رفت و با بازی در سریال تلویزیونی «مسافری از هند» به اوج شهرت رسید.

مدتی بعد حمید لبخنده کارگردان معروف سریال در پناه تو که خود بازیگرانی چون پارسا پیروز فر و لیعا زنگنه را به سینمای ایران شناسانده بود برای فیلم جدیدش یعنی آبی در کنار هدیه تهرانی ، بهرام رادان و حسن جوهرچی از وجود شیلا خداداد بهره جست . شیلا در آبی نقش یک مادر جوان و بارداررا علی رغم سکانس های محدود به خوبی ایفا کرد و همین مقدمه خوبی برای شناخته شدن باعث شد وی در فیلم عیسی می آید علی ژکان هنرپیشه نقش اول زن باشد.

تصویر


خداداد از کلیشه شدن پرهیز می کند و در پی نقش آفرینی های متفاوت است. وی در طول دوران کاری خود، با کارگردان های مطرحی کار کرده و توانسته است در نقش هایش خوب و کاریزماتیک ظاهر شود. از سیتای مسافری از هند گرفته تا زهره سن پترزبورگ، همه و همه با آن که نقش مثبت بوده ولی هر کدام را با شیرینی خاص خود به گونه ای دلچسب ایفا کرده است.

سریال مسافری از هند با بازی شیلا خداداد

مسافری از هند یک مجموعه تلویزیونی به کارگردانی قاسم جعفری و تهیه کنندگی صدیقه صحت، محصول سال ۱۳۸۱ است. که داستان این سریال از این قرار است که رامین نادری (سروش گودرزی) برای درس خواندن به هندوستان می رود. او که قرار است با دختر دایی خود پروانه (الهام حمیدی) ازدواج کند، با دختری هندی به نام سیتا (شیلا خداداد) آشنا می شود و او را برای ازدواج به ایران می آورد، اما ورود سیتا به ایران مشکلاتی را به وجود می آورد… شیلا خداداد با بازی در این سریال معروف شد و به اوج شهرت رسید.

تصویر

اصالت کردستانی

در جریان زلزله کرمانشاه او عکس شناسنامه ای خود را منتشر کرد و نوشت : کردهای عزیز سرزمینیم شما تنها نیستید مادر خانوم خداداد از کردهای مهاباد استان آذربایجان غربی می باشد.

ازدواج شیلا خداداد

من خیلی روی جراحی بینی ام حساسیت داشتم و کار ایشون رو هم از همکاران شنیده بودم، سال ها بود که میخواستم دکتر برم ولی دلم راضی نمیشد عمل کنم

بالاخره با تعارفی که از کار دکتر شنیدم رفتم و ایشان قبول کردند بینی ام را عمل کنند، گویا قسمت بود از این طریق با هم آشنا بشیم و ازدواج کنیم.

تصویر

فرزندادان شیلا خداداد

فرزند اول شیدا خداداد ساميار سركارات در 27 آبان ماه 1392 بدنیا آمد، دومین فرزندش دختری بنام ساتین است که در 1 فروردین 96 متولد شد. و هر دو در آمریکا متولد شدند.

تصویر

دلیل کم کاری شیلا خداداد از بازیگری بعد از ازدواج

شیلا خداداد: پس از ازدواجم، مدتی از بازیگری فاصله گرفتم و همین موضوع باعث شد، بسیاری بپرسند که «شیلا خداداد» این روزها کجاست؟ و این سوال برای شان پیش بیاید که چرا من دیگر در فیلم و سریالی حضور ندارم… واقعیت این است که حس کردم در شروع زندگی مشترک، نمی توانم کار و زندگی شخصی را با هم جلو ببرم، زمانی که به تازگی، زندگی مشترکم را شروع کردم، همزمان سر یک پروژه سینمایی بودم، همین موضوع باعث شده بود فشار زیادی را متحمل شوم و نتوانم زندگی شخصی ام را با زندگی کاری ام متعادل کنم.

در آن مقطع من تازه ازدواج کرده بودم و دوست داشتم وقت بیشتری را با همسرم بگذرانم. به همین خاطر کار کردن برایم مقداری دشوار بود، آن هم کار بازیگری که زمان مشخصی ندارد و شما نمی توانید برنامه ریزی دقیقی برای آن داشته باشید. از طرفی من از قبل هم، همیشه می گفتم که وقتی ازدواج کنم، کار نمی کنم، مخصوصا در سال های اول زندگی ام؛ چون معتقدم بهتر است بیشتر به روابط شخصی با همسرم بپردازم و پایه های زندگی مشترکم را محکم تر کنم. به همین خاطر، ترجیح دادم که زندگی زناشویی ام را سامان بدهم.

مترجمی شیلا خداداد

شیلا خداداد کار مترجمی نیز انجام می دهد و کتاب هایی برای کودکان ترجمه می کند. مجموعه کتاب های او با نام ” من و مهارت های زندگی” ترجمه و منتشر شده است که مخصوص بچه های ۲ تا ۶ سال می باشد.

تصویر

فعالیت تلویزیونی و نمایش خانگی









سال

مجموعه

کارگردان

۱۳۹۷

هیولا (نمایش خانگی)

مهران مدیری

۱۳۹۶

گلشیفته (نمایش خانگی)

بهروز شعیبی

۱۳۹۴

بیمار استاندارد

سعید آقاخانی

۱۳۸۷

پیامک از دیار باقی

سیروس مقدم

۱۳۸۱

مسافری از هند

قاسم جعفری

تصویر

فعالیت سینمایی شیلا خداداد






















سال

نام فیلم

کارگردان

1394

بادیگارد

ابراهیم حاتمی کیا

1389

زنان ونوسی، مردان مریخی

کاظم راست گفتار

1388

زمهریر

علی روئین تن

1388

سن پطرزبورگ

بهروز افخمی

1387

اخراجی ها 2

مسعود ده نمکی

1387

پسر تهرانی

کاظم راست گفتار

1387

پاتو زمین نذار

ایرج قادری

1387

پسر آدم، دختر حوا

رامبد جوان

1387

خیابان بیست و چهارم

سعید اسدی

1387

سایه وحشت

عماد اسدی

1387

یک اشتباه کوچولو

محسن دامادی

1385

سوغات فرنگ

کامران قدکچیان

1384

آکواریوم

ایرج قادری

1383

ازدواج به سبک ایرانی

حسن فتحی

1381

قلب های ناآرام

مجید مظفری

1380

عیسی می آید

علی ژکان

1379

آبی

حمید لبخنده

1378

اعتراض

مسعود کیمیایی

منبع:

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود