مقایسه هوندا سیویک، مزدا ۳ و تویوتا کرولا

0 288

هوندا سیویک بهترین سدان کامپکت در این جمع است. این خودرو به خوبی تمامی ملاک‌های مد نظر ما را پوشش می‌دهد.

به گزارش خودروتک ، امروزه سدان‌های کامپکت دقیقا همان سطحی از تکنولوژی، فضای داخلی، استایل و ارزش خرید را ارائه می‌دهند که ما به آن نیاز داریم. سطحی از امکانات و تجهیزات که زمانی تنها در خودروهای گرانقیمت وجود داشت، امروزه در میان انبوهی از این خودروهای سدان یافت می‌شود.

 

 

 

در حال حاضر سدان‌ها ایمن‌تر و هوشمندتر بوده و یک تجربه رانندگی عالی را پشت فرمان آنها کسب خواهیم نمود. در این جا ما سه سدان کامپکت ژاپنی را گرد هم آورده‌ایم تا ببینیم کدام یک مناسب شما خواهد بود. مزدا۳ مدل ۲۰۱۹، تویوتا کرولا ۲۰۲۰ و هوندا سیویک  ۲۰۱۹٫ لطفا در ادامه با دیجیاتو همراه باشید.

 

مزدا3

 

 

زمانی که دهمین نسل هوندا سیویک در سال ۲۰۱۵ از راه رسید، شرکت هوندا تغییرات بسیاری بر روی آن انجام داده بود؛ ظاهر متمایز، تکنولوژی مناسب، فضای داخلی برجسته و رانندگی خیلی خوب از جمله آنهاست.

برای سال ۲۰۱۹ هوندا تغییرات اندک ظاهری، به‌روز رسانی چراغ‌ها و اجباری شدن پکیج تجهیزات ایمنی برای کلیه نسخه‌ها را به انجام رسانده است.

 

 

 

پیشرانه نمونه مورد بررسی تحول خاصی را به خود ندیده و با همان چهار سیلندر به حجم ۱٫۵لیتر و به صورت توربوشارژ، قادر به تولید ۱۷۴اسب بخار و ۲۲۰ نیوتن متر گشتاور است که نیروی حاصل توسط یک گیربکس سی وی تی به چرخ‎های جلو منتقل می‌شود.

 

 

 

با برچسب قیمت ۲۸,۲۲۹ دلار، هوندا سیویک ارزانترین خودروی این جمع است؛ البته در عین حال پر آپشن‌ترین آنها نیز هست.

مزدا۳ یکی از محبوب‌ترین خودروهایی است که ما در خیلی از مواقع آن را به دوستان و آشنایان پیشنهاد نموده‌ایم. مزدا برای بهتر شدن مدل تری، علاوه بر تعویض سیستم تعلیق مستقل عقب با نمونه فنر پیچشی، از نظر حسی نیز این مدل را ارتقا بخشیده است.

 

مزدا3

 

 

مزدا۳ مورد تست به یک پیشرانه ۲٫۵ لیتری تنفس طبیعی چهار سیلندر با توان خروجی ۱۸۶ اسب بخار و ۲۵۲ نیوتن متر که با گیربکس ۶ سرعته جفت شده و نیروی حاصل را به سمت چرخهای جلو روانه می‌دارد، مجهز شده است.مزدا۳ با بهای ۲۹ هزار و ۴۱۵ دلار گرانترین خودروی این جمع لقب دارد.

 

 

 

تویوتا کرولا یکی از محبوب‌ترین سدان های کامپکت است و طبق ادعای تویوتا بیش از ۵۰ میلیون کرولا تاکنون در سراسر جهان به فروش رسیده است. دوام بالا، قابلیت اطمینان زیاد، فضای داخلی کافی و قیمت مناسب از جمله دلایل این موفقیت به شمار می‌روند.

 

 

 

با این حال اما نسخه فعلی کرولا راه اشتباهی را در پیش گرفته است. سطح تکنولوژی و طراحی آن در مقابل رقبا در سطح پایین‌تری قرار دارد. با این حال کرولا ۲۰۲۰ سعی کرده تا نواقص قبل را برطرف نماید. با به کارگیری پلتفرم جدید تویوتا و نیز بهره‎گیری از تکنولوژی‌های ایمنی جدید، بالاخره می‎توان آن را یک خودروی مدرن همتراز سایر رقبا به شمار آورد.

 

 

 

تویوتا کرولا ۲۰۲۰ XSE به پیشرانه چهار سیلندر ۲٫۰ لیتری با قوای ۱۶۹ اسب بخار و ۲۰۴ نیوتن متر مجهز شده است. یک گیربکس CVT نیز نیروی حاصل را به سوی چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. یک جعبه دنده تک سرعته هم به عنوان دنده استارتر مشغول فعالیت در کرولا ۲۰۲۰ است.

 

 

 

سیستم تعلیق کرولا از فنر پیچشی به مستقل A-arm تغییر یافته است. بهای این خودرو معادل ۲۹ هزار و ۱۶۸ دلار است .

فضای داخلی و تکنولوژی

بدون شک فضای داخلی مزدا۳ در این جمع بهترین است؛ طراحی زیبا و خطوط خاص آن را یک پله بالاتر از سایرین قرار داده است. تمام سطوح کابین مزدا۳ نسبتا گرانقیمت و باکیفیت به نظر می‌رسند. ضمنا مزدا۳ تنها گزینه این جمع است که به هداپ دیسپلی مجهز گردیده است.

 

 

 

اما با کمی کنکاش عمیق‌تر متوجه می‌شویم که همه چیز در اینجا بر وفق مراد نیست؛ صندلی‌های ردیف دوم تنگ و کم‌جا به نظر می‌رسند؛ فضای پا برای بسیاری از بزرگسالان، محدود و اندک است که در تضاد واضح با دو رقیب دیگر قرار دارد.

 

 

 

همچنین کار با سیستم اطلاعات سرگرمی مزدا سخت بوده و بسیاری از موارد کاربردی در زیرمنوهای مختلف مدفون شده‎اند.

با وجود آن که فاصله بین محورهای هوندا حدود یک اینچ کوتاه‎تر از مزدا۳ است اما فضای داخلی آن جادارتر و محفظه بار آن حجیم‎تر است. کابین هوندا سیویک گرچه نسبت به مزدا۳ در سطح پایین‎تری قرار دارد اما هنوز هم جای خوبی برای ماندن است.

 

 

 

کنسول میانی سیویک عظیم و چندکاره بوده و تنها شرکت‎کننده این جمع است که صندلی شاگرد با تنظیمات برقی دارد. و در ردیف عقب از گرمکن صندلی سود می‌برد. کار با سیستم اطلاعات سرگرمی ۷ اینچی آن ساده است اما به طور کلی این سامانه قدیمی به نظر می‌رسد. همچنین واکنش آن نسبت به اعمال دستورات لمسی تقریبا کند است. با این حال اپل کارپلی و اندروید اتو به خوبی با سیستم مذکور یکپارچه‌سازی شده‌اند.

 

 

 

فضای داخلی به‌روز رسانی شده کرولا هم چندان چنگی به دل نمی‌زند؛ پوشش چرمی صندلی‌ها نسبتا ارزان‌قیمت احساس می‌شوند. با این حال خود صندلی‌ها جای کافی برای اکثر افراد فراهم می‌آورند. گرچه تریم‌های نقره‌ای و پیانوبلک به علاوه دوخت آبی رنگ کابین کرولا زیبا به نظر می‌رسند اما در کل نسبت به مزدا۳ و سیویک کیفیت پایین‌تری را به ذهن متبادر می‎کند.

 

 

 

فضای پا و سر برای بزرگسالان در ردیف عقب کرولا به اندازه کافی وجود خواهد داشت. گرچه کار با سیستم اطلاعات سرگرمی ۸ اینچی آن آسان است اما گرافیک چندان مناسبی ندارد. اپل کارپلی هم به صورت استاندارد در تمام مدل‌های کرولا ارائه شده اما در اینجا اثری از اندرویداتو مشاهده نمی‌شود.

 

 

 

همچنین محل قرارگیری نمایشگر در بالای داشبورد کرولا طوری است که شما نیاز به برداشتن کامل نگاهتان از جاده نخواهید داشت.

تجربه رانندگی

 

 

 

گرچه شما می‌توانید هر یک از این سه خودرو را بر حسب ظاهر یا اصول ارگونومیک و سطح تکنولوژی برگزینید اما کیفیت سواری و هندلینگ نیز به همان اندازه مهم خواهد بود.

قوای محرکه سیویک حس قدرت و رانندگی خوبی در جاده را به شما منتقل می‌کند پیشرانه در مواقع لزوم به اندازه کافی قدرتمند است؛ چه در حین عبور از یک تپه سربالایی و چه در بزرگراه. با آسودگی خیال شما خواهید توانست به دل جاده‎های کوهستانی و ناهموار بزنید بی آن که احساس ناراحتی بکنید.

 

 

 

سواری سیویک نسبت به دو خودروی دیگر به دلیل استفاده از تعلیق مستقل عقب کاملا نرم و آرامش‌بخش است. بدنه سیویک در عبور از پیچ‎ها به خوبی قابل کنترل و باثبات است.

 

 

 

با کرولا شما می‌توانید سواری نرم، ساکت و لذت بخشی را تجربه نمایید. پیشرانه ۲٫۰ لیتری کرولا سریع‎تر از آنچه هست به نظر می‌رسد. با این وجود شتاب صفر تا ۹۶ تویوتا کرولا برابر ۸٫۲ ثانیه است و نسبت به دو خودروی دیگر کندتر عمل می‌کند. شتاب صفر تا ۹۶ سیویک معادل ۷ ثانیه و شتاب مزدا۳ برابر ۷٫۳ ثانیه است.

 

 

 

پیشرانه کرولا در سرعت های بالا و حین عبور از سربالایی‌ها عرش زیادی می‌کند و در سرعت‎های پایین کمی متلاطم به نظر می‌رسد؛ اما عملکرد شاسی نسبت به قبل ارتقا یافته است و سیستم تعلیق کارکرد خوبی دارد. منتهی مشکل اصلی در این مدل نویز تایرهاست که بیش از حد وارد کابین می‌شود

 

 

 

. پیشرانه بزرگ ۲٫۵ لیتری مزدا۳ نسبت به قبل تغییر خاصی نکرده است. این پیشرانه در سرعت‌های پایین کمی ناملایم عمل می‌کند و سیستم تعلیق فنر پیچشی باعث شده تا در جاده‌های نه چندان هموار سواری رضایت‌بخشی را از مزدا۳ شاهد نباشیم. حین عبور از پیچ‌ها نیز قسمت عقب خودرو به جناحین منحرف می‌شود.

 

 

 

با توجه به خاطرات خوبی که از مزدا۳ در ذهن داریم حالا احساس فرد عاشقی را داریم که مورد خیانت معشوقش قرار گرفته است. اگرچه رانندگی مزدا۳ هنوز هم لذت‌بخش است اما در قیاس با قبل گام‌های رو به عقب را در پیش گرفته است.

 

 

 

رتبه اول: هوندا سیویک

هوندا سیویک بهترین سدان کامپکت در این جمع است. این خودرو به خوبی تمامی ملاک‌های مد نظر ما را پوشش می‌دهد.

مشخصات فنی هوندا سویک ۲۰۱۹ تورینگ سدان

  • پیشرانه: توربوشارژ l-4، تمام آلومینیوم
  • توان خروجی: ۱۷۴اسب بخار، ۲۲۰ نیوتن متر
  • انتقال قدرت: ضریب متغیر پیوسته
  • وزن: ۱۳۴۴ کیلوگرم
  • شتاب ۰-۹۶: ۷ ثانیه
  • مصرف سوخت: ۷ L/100KM
  • شتاب جانبی: ۰٫۹ جی

رتبه دوم: تویوتا کرولا XSE 2019

تویوتا با بهبود بخشیدن به هندلینگ، تکنولوژی و مصرف سوخت کرولا، جایگاه این مدل را ارتقا بخشیده است.

  • پیشرانه: تنفس طبیعی l-4، تمام آلومینیوم
  • توان خروجی: ۱۶۹اسب بخار، ۲۰۴ نیوتن متر
  • انتقال قدرت: ضریب متغیر پیوسته + ۱سرعته
  • وزن: ۱۴۱۲ کیلوگرم
  • شتاب ۰-۹۶: ۸٫۲ ثانیه
  • مصرف سوخت: ۶٫۷ L/100KM
  • شتاب جانبی: ۰٫۸۳ جی

رتبه سوم: مزدا۳ پریمیوم ۲۰۱۹

به دلیل گیربکس نسبتا مرتعش، تعلیق نامناسب عقب و گنجایش فضای داخلی نه چندان کافی، مزدا۳ کیفیت گذشته را ندارد.

  • پیشرانه: تنفس طبیعی l-4، تمام آلومینیوم
  • توان خروجی: ۱۸۶اسب بخار، ۲۵۲نیوتن متر
  • انتقال قدرت: ۶ سرعته اتوماتیک
  • وزن: ۱۴۱۰ کیلوگرم
  • شتاب ۰-۹۶: ۷٫۳ ثانیه
  • مصرف سوخت: ۷٫۵ L/100KM
  • شتاب جانبی:۰٫۸۶ جی

منبع: خـــودرو.تک

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود