روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به هدف (بخش اول)

0 93

روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به هدف (بخش اول)

انسان ها برای رسیدن به اهداف و موفقیت نیاز به انگیزه دارد . در همین راستا سه گام مهم : تمرکز، رشد اعتماد به نفس و ثابت قدم بودن در ایجاد انگیزه در رسیدن به هدف نقشی اساسی ایفا می کنند. با ما همراه باشید.

روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به هدف (بخش اول)
روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به هدف (بخش اول)

اهداف تان را به اهداف کوچک تر و کوتاه مدت تقسیم کنید تا امکان رسیدن به آنها بیشتر شود.
چکیده : انسان ها برای رسیدن به اهداف و موفقیت نیاز به انگیزه دارد . در همین راستا سه گام مهم : تمرکز، رشد اعتماد به نفس و ثابت قدم بودن در ایجاد انگیزه در رسیدن به هدف نقشی اساسی ایفا می کنند. با ما همراه باشید.

تعداد کلمات ۹۰۷ / تخمین زمان مطالعه ۵ دقیقه

روش های ایجاد انگیزه برای رسیدن به هدف (بخش اول)

برای رسیدن به اهداف تان انگیزه داشته باشید

برای اینکه بتوانید در مسیر رسیدن به رویاهای تان موفق شوید باید برای خودتان هدف تعیین کنید و برای رسیدن به اهداف تان با انگیزه پیش بروید. انگیزه موتور محرک شما در رسیدن به اهداف است . برای ایجاد انگیزه راه های موثری وجود دارد که می توانید با بکارگیری آنها به موفقیت دست یابید.
داشتن اعتماد به نفس در انجام کارها به شما کمک می کند تا بتوانید انگیزه لازم در آن کار را کسب کنید و روی آن کار تمرکز کنید و در نهایت به موفقیت برسید.
انگیزه اولین عنصر تشکیل دهنده رفتار در ما آدم هاست، وقتی می پرسیم فلان شخص چرا فلان کار را انجام داد؟ دنبال انگیزه او از رفتارش هستیم. انگیزه وادارمان می کند کاری را که واقعا دوست داریم انجام دهیم یا به هدفی که واقعا داریم برسیم، اما این مهم است که بفهمیم چگونه در خود انگیزه ایجاد کنیم و به هدف برسیم.در این نوشته می خواهیم درباره سه گام مهمِ تمرکز، رشد اعتماد به نفس و ثابت قدم بودن که در ایجاد انگیزه موثر هستند، با شما صحبت کنیم. همراه ما باشید تا ببینیم چگونه باید در خودمان انگیزه ایجاد کنیم.

گام هایی اساسی در ایجاد انگیزه

گام اول: متمرکز باشید 

موقعی که ترسیده اید، فکر نکنید 

به این مورد کاملا توجه کنید! همه ما می دانیم که افکار منفی بد هستند؛ اما اغلب اوقات حواس مان نیست که داریم به آنها پروبال می دهیم. همیشه فکرمان مشغول چیزهایی است که نمی خواهیم، این جمله برای تان آشنا نیست؟! بله اتفاقا این بدترین چیزی است که همیشه هم اتفاق می افتد؛ دقیقا روی چیزی متمرکزیم که نمی خواهیم. البته این مساله کاملا طبیعی است! اما ذهن ما از کجا باید بداند که ما به چیزی فکر می کنیم که نمی خواهیمش؟ پس باز هم به کار خودش ادامه می دهد و همان ها را به سمت خود می کشد؛ حتی اگر نخواهیم شان! از طرفی کدام تان کسی را می شناسید که برای چیزی که نمی خواهد تلاش کند؟ وقتی چیزی را نمی خواهید آیا برای رسیدن به آن تصمیم می گیرید؟! در نهایت تمام اینها دست به دست هم می دهد تا شما هیچ کاری نکنید.پس ترس به چند دلیل مضر است؛ اول اینکه شما را بی انگیزه می کند، هدف منفی چیزی نیست که شما برایش تلاش کنید. نکته بعدی این است که افکار منفی که از ترس می آیند، خسته کننده و طاقت فرسا هستند. «ترس» انرژی شما را کم می کند و در حالت نگرانی مداوم نگه تان می دارد و وقتی خسته و نگران باشید، بی انگیزه می شوید.

برنامه ریزی یکی از اصول فراموش نشدنی کار است. خوب فرض می کنیم که شما افکار مثبتی دارید. اما همان طور که گفتیم چون ذهن مان تشخیص نمی دهد ما مثبت فکر می کنیم یا منفی و فقط کلمات و احساسات مربوط به آنها را دریافت می کند، باید بدانیم چگونه و درباره به چه موضوعاتی فکر کنیم. نکته مهم این است که برای هر هدفی باید چند نمونه برنامه کارامد داشته باشید. می دانم این یکی از سخت ترین کارهای دنیاست اما برای رسیدن به هدف تان باید بین تمام موارد هماهنگی ایجاد کنید و انجام شان دهید. اگر واقعا این هدف مد نظر شماست، باید اول ببینید دقیقا چه می خواهید و چه برنامه ای برای تحققش دارید، اگر واقعا بخواهید راهش را هم پیدا می کنید. مگر اینکه نخواهید هدفی داشته باشید که از آن انگیزه ای به وجود بیاید.

یک هدف داشته باشید 

به قول قدیمی ها پله ها را یکی یکی بالا بروید. اگر یک لیست بلند بالا از اهداف داشته باشید، تنها اتفاقی که می افتد این است:استرس می گیرید، بی خیال همه شان می شوید، دچار رفتار اجتنابی می شوید و رسیدن به هدف را به بعد موکول می کنید. اما اگر قدم به قدم و یکی یکی به اهداف تان فکر کنید شدنی تر خواهند بود. می توانید روی یکی تمرکز کنید، به آن برسید و سراغ بعدی بروید. اگر نتوانید روی یک هدف خاص تمرکز کنید، نمی توانید روی خودتان متمرکز شوید پس انگیزه ای در کار نخواهد بود. اهداف تان را به اهداف کوچک تر و کوتاه مدت تقسیم کنید تا امکان رسیدن به آنها بیشتر شود. سعی کنید یک برنامه بریزید و کم کم به هدف تان نزدیک شوید.

خودتان را سرگرم کنید 

ممکن است شما خیلی وقت ها کارهایی انجام داده باشید و از انجام آنها ناراضی باشید. اشکالی ندارد، گذشته دیگر گذشته است. لزومی ندارد مدام خودتان را شماتت کنید. دست از سر خودتان بردارید. اگر موفق شوید این کار را بکنید، می توانید تجربیات بدتان را هم مثل افکار منفی رها کنید. سعی کنید برای خودتان سرگرمی های تازه به وجود بیاورید و به همه چیز با دید منطقی نگاه کنید، آن وقت چیزهای بد هم مثل بقیه چیزها می گذرند و آن قدرها آزارتان نمی دهند.

ادامه دارد …

منبع : سایت نمناک

بیشتر بخوانید :
افزایش انگیزه با راهکارهای ذهنی (بخش اول)
افزایش انگیزه با راهکارهای ذهنی (بخش دوم)
راهکارهایی برای رسیدن به هدف در زندگی
اهداف و راه دست یابی به آنها
مهارت ها جدید برای افزایش انگیزه
روش‌های ایجاد انگیزه
چگونه در یکدیگر ایجاد انگیزه کنیم؟

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود