طرز تهیه حریره بادام خوشمزه برای نوزادان و بزرگسالان با پودر بادام

0 4,420

به عنوان یک مادر بعد از این که نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذای کمکی است برسد، شاید بزرگ‌ترین دغدغه‌تان این باشد که چه غذایی در رژیم غذایی کودک‌تان قرار دهید تا علاوه بر این که راحت هضم شود، مقوی بوده و رشد جسمی و ذهنی او را تامین کند.

حریره بادام یکی از غذاهای بسیار مقوی و مغذی برای کودکان در سن رشد و سالمندان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای معده های حساس نیز بسیار مناسب است. حریره بادام از نظر ظاهری شباهت زیادی به فرنی آرد برنج دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۱ نفر حریره بادام تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری حریره بادام تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۱ نفر

مواد لازم حریره بادام

  • بادام ۳ عدد
  • شیر ½ لیوان
  • آب به اندازه کافی
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • آرد برنج ۱ قاشق سوپخوری

دستور پخت

طرز تهیه حریره بادام

برای تهیه حریره بادام برای کودک ابتدا بادام ها را در قابلمه یا شیرداغ کن می ریزیم و نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و روی حرارت شیرداغ کن را می گذاریم تا آب به جوش بیاید و ۳۰ ثانیه بعد از بجوش آمدن آب شیرجوش را از روی حرارت بر می داریم و بادام ها را در آبکش می ریزیم

و روی آن ها آب سرد می گیریم و پوست روی بادام ها را جدا می کنیم و در مخلوط کن بادام ها را می گذاریم و شکر، ۶ قاشق غذاخوری آب به آن می افزاییم و می گذاریم تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس مواد را مجددا در شیرجوش می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم و شیر را به آن می افزاییم و مواد را هم می زنیم و کمی که شیر داغ شد آرد برنج را به مواد اضافه می کنیم و پیاپی هم می زنیم تا به غلظتی شبیه به ماست برسد. آنگاه شیرجوش را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم

تا حریره بادام کمی خنک شود و نوش جان کنید.اگر در ظرف خاصی قصد دارید بریزید حتما زمانی که هنوز حریر بادام کاملا خنک نشده است این کار را انجام دهید چون بهتر در ظرف شما حالت می گیرد.حریر بادام را تا دو روز می شود در یخچال نگهداری کرد.

منبع:پارسی دی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود