طرز تهیه کوکو ذرت با سیب زمینی و گوشت

0 3,940

من خودم به شخصه طعم ذرت رو خیلی دوست دارم و عاشق غذاهایی هستم که ذرت داشته باشن. اگه شما هم مثل من باشید، این غذا مخصوص خود شماست، یک کوکو آسون و سریع که خیلی کرانچی و خوشمزست.

کوکو ذرت

کوکو ذرت یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و کمتر شناخته شده ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد به دلیل وجود ذرت برای بدن نیز بسیار مفید است. این کوکوی خوشمزه از ترکیب ذرت ، گوشت چرخ کرده ، سیب زمینی و تخم مرغ تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو ذرت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو ذرت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کوکو ذرت

  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کنسرو ذرت ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه کوکو ذرت

ابتدا تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و اگر سالم بودن در کاسه ای بزرگ می ریزیم و هم می زنیم و بعد آرد سیب زمینی را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله نشود. سیر را پوست می گیریم

و آبکشی می کنیم و رنده ریز می کنیم و به مواد می افزاییم و روی آن ها نمک،فلفل به مقداری که تمایل داریم می ریزیم. سپس دانه های ذرت را به مواد کوکو می افزاییم و در آخر گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می کنیم و خوب مایه را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود و سپس مایه را با دو کف دست ابتدا به صورت یک دایره حالت می دهیم و سپس آن را کف دست تخت می کنیم و با انگشتانمان به آن هر فرمی که دوست داریم می دهیم

و در روغن می گذاریم تا با حرارت کم مغز پخت و سرخ شود.در آخر کوکو ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.تمام کوکو های ذرت را به همین مدل سرخ می کنیم و در بشقاب می چینیم و با گوجه فرنگی تزئین می کنیم و با نان سرو کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود