نشانه های کبد چرب گرید ۲ و روش های درمان آن

0 4,110

بیماری کبد چرب گرید ۲ یکی از شایع ترین بیماری های مربوط به کبد است، در این مقاله به معرفی علائم این بیماری و همچنین روش هایی برای درمان آن می پردازیم که مطمئنا آشنایی با این اطلاعات برای همه ما لازم و ضروری است.

کبد یکی از اعضای مهم بدن انسانها است که مسئولیت سم زدایی از خون را به عهده دارد. خون پس از مسیر گوارش که طی می کند اولین جایی که می رود کبد است. همچنین تولید پروتئین و چربی های مهم بدن برای زنده ماندن در کبد صورت می گیرد. این عضو از بدن انسان همانند دیگر اعضا دچار مشکل و بیماری می شود که در دنیای امروز به علت نداشتن رژیم و برنامه غذایی مناسب یکی از شایعترین این بیماری ها کبد چرب گرید ۲ است. در ادامه با علایم و راه های درمان این بیماری کبدی با ما همراه باشید.

بیماری کبد چرب وقتی به وجود می آید که چربی بدن شخص به پنج تا ده درصد برسید که عواملی چون استفاده بیش از حد از امگا۶, چربی های اشباع, قند و فروکتوز , استعمال دخانیات, نداشتن تحرک و فعالیت بدنی کامل و مفید, سو تغذیه, اضافه وزن, فشار خون بالا, بارداری و استفاده از داروهایی همچون آسپرین و تتراسایکلین می تواند در به وجود آمدن آن موثر باشد.

نشانه های کد چرب گرید 2

خوب است بدانید که دو نوع کبد چرب داریم: کبد چرب الکلی و غیر الکلی. که در کبد چرب غیر الکلی میزان چربی کبد ارتباط مستقیم با وضعیت چربی خون دارد و از هر پنج نفر یک نفر به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا هستند. در ایران آمار افرادی که کبد چرب دارند به چهل درصد می رسد که یعنی از هر ده نفر سه نفر این بیماری را دارا هستند.

نشانه ها و علایم کبد چرب گرید 2

از علایم بیماری کبد چرب گرید ۲ می توان به خستگی و بی حالی, کاهش وزن و بی اشتهایی, تهوع, درد در مرکز یا سمت راست قسمت بالای شکم, زرد شدن چشمها و پوست, خارش, ورم پاها و شکم, سردرگمی ذهنی را نام برد. تجمع بیش از حد چربی در کبد ملتهب شدن کبد را به همراه دارد و التهاب کبد سبب بروز هپاتیت ( هپاتیت در لغت به التهاب کبد معنی شده است که هپاتیت b یک نوع بیماری کبدی است که مسری تر از ایدز می باشد ) و امکان بروز نارسایی کبد که سیروز کبدی نام دارد می شود که علت اصلی آن کبد چرب ساده است که هیچ علامتی ندارد.

راه های درمان کبد چرب گرید 2

از جمله عوارض کبد چرب می توان به بروز بیماری های فشار خون,  دیابت نوع ۲ و چربی خون بالا اشاره نمود. چربی های بیشتر از هشتاد سانتی متری دور شکم باعث کاهش حساسیت سلولها به هورمن انسولین می شود و خطر ابتلا به دیابت را به همراه دارد.

چه چیزی باعث به وجود آمدن کبد چرب گرید2 می شود؟

برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کبد چرب گرید ۲ استفاده از منابع امگا ۳ را در وعده های غذایی بیشتر کنیم مثل روزانه یک گرم روغن ماهی, استفاده از ماهی های چرب همانند سالمون, ساردین و تن ماهی, مصرف گردو, بذر کتان, شاهدانه و روغن زیتون. امگا۳ به کم کردن التهاب کبد کمک شایانی می کند. چربی های اشباع همانند گوشت حیوانات, غذاهای فرآوری شده و روغن های هیدروژنه را کاهش دهیم. و بجای آنها از منابع چربی پایین همانند روغن زیتون, آجیل و دانه ها مصرف کنیم. نوشیدنی های گازدار, شیرینی ها, غلات صبحانه, غذاهای منجمد, سس ها یا چاشنی ها و برخی آبمیوه های بسته بندی که منبع قند و شهد ذرت با فروکتوز بالا است را کم کنیم.  با زیاد کردن فعالیت بدنی به بالای شصت دقیقه و کاهش وزن خود تا پنج تا ده درصد به بهبود کبد چرب گرید ۲ کمک می کنیم. با استفاده از داروهای گیاهی به بهبود کبد چرب گرید ۲  بپردازیم: درمان کبد چرب با سیر: سیر آلیسین دارد که یک نوع آنتی اکسیدان سولفور دار برای سم زدایی بهتر و موثر تر کبد است. هر روز صبح ناشتا در صورتی که مشکل معده ندارید مقداری آبلیمو را در آب جوش بریزید و میل کنید. استفاده از عرق خار شتر, چای سبز, علف لیمو, خار مریم و طباشیر در بهبود عملکرد کبد چرب گرید ۲ موثر می باشد.

علایم داشتن کبد چرب گرید 2

با بیماری کبد چرب گرید ۲ به طور کامل آشنا شدید.

منبع: آرگــامــگ

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود