آشنایی با قرص کلونازپام

0 4,346

امروزه دارو های مختلفی برای درمان تشنج و صرع مورد استفاده قرار می گیرند. اما یکی از انواع این داروها قرص کلونازپام می باشد. که در این مقاله به بررسی میزان مصرف و عوارض جانبی آن پرداخته خواهد شد.

افرادی که به بیماری تشنج و یا بیماری صرع دچار هستند بیش از افراد با قرصی به نام قرص کلونازپام آشنایی دارند. همان طور که احتمالا تا کنون متوجه شده اید از این قرص به منظور رفع تشنج و یا بیماری صرع استفاده می شود. اما این دارو دارای چه نوع اطلاعات و عوارض جانبی برای مصرف کنندگان خواهد داشت را در ادامه مطلب برای شما بازگو خواهیم کرد. به امید آن که مورد استفاده شما قرار گیرد و برای شما مفید باشد. پس با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

قرص کلونازپام و عوارضی که می تواند داشته باشد

قرص کلونازپام

در این مقاله در ابتدا به نحوه و میزان مصرف این قرص می پردازیم. سپس به عوارض جانبی که ممکن است این قرص برای مصرف کنندگان ایجاد کند خواهیم پرداخت.

نحوه و میزان مصرف این دارو

قرص کلونازپام که یک داروی خوراکی می باشد بسته به نظر و تجویز پزشک باید به طور روزانه مورد استفاده قرار بگیرد. میزانی که باید از این دارو استفاده شود به شرایط مختلفی از جمله واکنشی که بدن به این دارو نشان می دهد و سن بیمار و همچنین شرایط پزشکی بستگی دارد. که برای کودکان فاکتور وزن نیز برای میزان تجویز این دارو دخیل می شود. شما اگر جزو افرادی هستید که از قرص کلونازپام برای بیماری خود استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که دوز این دارو را بسته به نظر پزشک تغییر دهید.

قطع یک باره قرص کلونازپام و بدون مشورت با پزشک

داروی ضد تشنج

برای این که از مزایای این دارو بهره مند شوید باید آن را به طور منظم مورد استفاده قرار دهید. در صورتی که بدون نظر پزشک و مشورت با او این دارو را قطع کنید ممکن است شرایط بیماری شما نسبت به گذشته بدتر شود. لذا برای قطع مصرف این دارو حتما با پزشک معتمد خود مشورت کنید.

در صورت مشاهده هر یک از علایمی که در زیر آمده است حتما به پزشک مراجعه فرمایید

قرص کلونازپام

  • غیر ارادی بودن حرکات چشم و یا غیر طبیعی بودن آن ها
  • در صورت داشتن تنگی نفس
  • دچار شدن به توهم و رفتاری که منجر به خشونت می شود
  • خواب آلودگی
  • دچار شدن به تشنج های جدید و یا افزایش آن ها
  • در صورتی که رفتار شما به طور غیر طبیعی تغییر می کند
  • فکر خود کشی و یا آسیب رساندن به خود که قبلا درباره قرص ضد افسردگی نیز قبلا گفته شده است
  • تپش کوبنده قلب
  • مصرف این دارو به همراه دارو هایی مانند هیدروکودون و کدوئین به بروز عوارض جانبی به شدت کمک می کند. و حتی ممکن است منجر به مرگ نیز شود.

جمع بندی

داروی ضد سرع

توجه داشته باشید که قرص کلونازپام نیز مانند همه داروهای دیگر نیاز به تجویز پزشک داشته و استفاده خودسرانه از این دارو به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود. در صورتی که شما از با مجوز پزشک از این دارو استفاده می کنید و به طور ناگهانی ویژگی های جدیدی در وجود شما اتفاق می افتد حتما با پزشک معالج خود در تماس باشید. تا بتوانید با کمترین عوارض جانبی از اثر بخشی مفید این دارو استفاده کامل را ببرید. امیدواریم که آنچه در این مقاله گفته شد برای شما خوانندگان محترم مورد استفاده واقع شده باشد.

منبع: آرگــامــگ

 

*** قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود