طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی در منزل
بستنی یک از خوراکیهای خوشمزه و خنک است که خوردن آن در فصل تابستان رونق بیشتری دارد. بستنی سنتی ایرانی به دلیل داشتن خامه، زعفران و گلاب با سایر بستنیهای مرسوم در دنیا متفاوت است و طعم مخصوص به خود را دارد. در این مطلب با طرز تهیه یک بستنی سنتی ویژه در منزل همراه ما باشید.
فرارو: بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزه است که در تمام فصول سال مصرف میشود؛ ولی خوردن آن در فصل تابستان و زمانی که هوا گرم است، به دلیل طبع خنکی که دارد، بسیار دلچسبتر است. تهیه بستنی سنتی در ایران سابقه طولانی دارد و ایرانیان قدیم از مخلوط کردن برف و آب انگور چیزی شبیه به بستنی را تهیه میکردند. شاید بتوان گفت تاریخ تولید بستنی سنتی در ایران به حدود ۶۰ سال قبل برمیگردد؛ اما در دهه ۳۰ و ۴۰ بود که بستنی فروشیها در ایران رونق گرفتند.
به گزارش فرارو، یکی از مشهورترین بستنیهای سنتی در ایران بستنی «اکبر مشدی» بود که در حوالی میدان راه آهن تهران افتتاح شد. بستنی سنتی ایرانی به دلیل داشتن گلاب و زعفران کاملاً با بستنیهای خارجی متفاوت است و طعم مخصوص به خود را دارد. بستنی منبع غنی کلسیم و سرشار از مواد معدنی است که تامین کننده انرژی برای بدن است؛ همچنین خوردن بستنی به ترشح هورمون سروتین میانجامد که شادیآور است. در ادامه این مطلب طرز تهیه یک بستنی سنتی خوشمزه با همه نکات و فوت و فنهای مخصوص آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی
ثعلب: ۲ قاشق چایخوری
گلاب: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه: ۱ پاکت ۲۰۰ گرمی
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته: به میزان لازم

نکات مربوط به ثعلب
نکات مربوط به گلاب

نکات مربوط به زعفران

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

نکات مهم در تهیه بستنی سنتی زعفرانی
۲ ـ بیشتر از میزان شکری که در دستور گفته شده است اضافه نکنید؛ زیرا شکر زیاد باعث میشود بستنی شما آب بیاندازد و درنهایت نبندد.
۳ ـ اگر در منزل دستگاه بستنی ساز دارید، میتوانید این بستنی را در دستگاه درست کنید. فقط توجه داشته باشید که ابتدا مواد بستنی را داخل فریزر بگذارید تا کمی سفت شود؛ سپس آن را در دستگاه بریزد و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید در دستگاه بماند. بعد در ظرف در دار بریزید و آن را داخل فریزر بگذارید.
۴ ـ میتوانید نان بستنی را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید و با کاتر به صورت دلخواه برش بزنید. مقداری از بستنی آماده شده را روی نان بستنی بریزید و لایه دیگری از نان را روی آن بگذارید.