چند قدم کوتاه تا موفقیت
نگرش های انسان نسبت به موفقیت متفاوت است، اما همه به دنبال آن هستند تا فرد موفقی باشند ما باشید تا با یکدیگر ۳ قدم به سمت موفقیت برداریم.
مقدمه
بلکه شخص، در این حالت به گمراهی کشیده میشود چون خودش هم نمیداند که دنبال چیست و هدفش را نمیداند.
افراد موفق برای دستیابی به هدف خود برنامه ریزی دارند و تصمیم میگیرند که به آن هدف خود برسند و در این صورت موفق هم خواهند بود. امام علی (علیه السلام) میفرماید؛ هرگاه تصمیم و دوراندیشی قرین هم شوند، خوشبختی کامل میشود. (۱)
تصور مردم از خوشبختی و موفقیت
نگاه های مردم نسبت به موفقیت و خوشبختی متفاوت است، هر کسی برای خودش تعریف های دارد. هر انسانی در زندگی خودش هدف و آرمانی دارد اگر به آن برسد احساس خوشبختی و موفقیت میکند.
تفاوت افراد موفق و غیر موفق
رضایت درونی از زندگی
۱٫ تلاش و کوشش
نکته: بهای رسیدن به موفقیت، پرداخت کردن تلاش و پشتکار فراوان است.
۲٫ الگو گرفتن از افراد موفق
۳٫ برنامه ریزی کردن
رسیدن به موفقیت نیازمند یک برنامه ریزی است که باید طبق آن پیش رفت. افراد موفق برای زمان های خودشان برنامه دارند و از زمانها به بهترین شکل ممکن استفاده میکنند و آن را به بطالت نمیگذارند.
نکته؛ موفقیت شما با توجه به برنامه های روزانه تان رقم میخورد.
تفاوتی که بین افراد موفق و غیر موفق است در استفاده کردن از وقت و زمان است. افراد بی برنامه عمر خودشان را به نگاه کردن تلویزیون یا حرفهای بی ارزش سپری میکنند اما افراد موفق سعی بر افزایش دانش خود میکنند.
امروز مهم است
نکته پایانی: موفقیت را باید خودمان کسب کنیم نباید منتظر باشیم تا کسی، موفقیت را تقدیم ما کند، باید استارت بزنیم برای رسیدن به موفقیت و بدانیم که جاده ای همواری وجود ندارد که ما را به موفقیت و خوشبختی برساند، بلکه سختی و مشکلات فراوانی وجود دارد اما نشدی وجود ندارد، این فعل را با خودمان تکرا کنیم (ما میتوانیم).
پی نوشت
(۱) میزان الحکمه، محمد محمدی ری شهری، قم: موسسه علمی فرهنگی دار الحدیث، ۱۳۸۹، جلد ۳، صفحه ۱۱۳۹
(۲) حسین رهیاب، سی راز خوشبختی، مشهد: مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی، ۱۳۸۹، چاپ اول، صفحه ۱۵
(۳) همان،صفحه ۱۷
(۴) جان مکسول، ترجمه مهدی قراچه داغی، امروز مهم است، دوازده اقدام روزانه برای تضمین موفقیت فردا، تهران: پیکان، چاپ سوم، ۱۳۹۲،صفحه ۱۴
(۵) همان،صفحه ۱۶