با روش های طب سنتی کولیت روده را درمان کنید
در درمان کولیت روده با گیاهان دارویی باید فرد را از خوردن غذاها و خوراکی های بلغم زا و خشکی زا منع کرد و به روش های درمانی ارایه شده در ادامه این مطلب برای بهبود، پرداخت.
درمان کولیت از نظر طب سنتی:
برای درمان کولیت روده ساده ترین و بهترین راه اصلاح تغذیه فرد است که باید درمان های پیشگیرانه و نگهدارنده را مد نظر قرار داد و از آن بهره ببرند.
از نظر طب سنتی در درمان گیاهی کولیت روده باید غذاهای زیر از برنامه غذایی بیمار حذف شود: ماست و دوغ، گرمک و هندوانه، بادنجان و سیر و سس، ترشی، فلفل، دارچین، زنجبیل، قرمه سبزی و آش رشته و خورش لپه.
درمان کولیت روده با گیاهان دارویی:
در درمان کولیت روده با گیاهان دارویی ذکر شده است که می توان از بارهنگ، خاکشیر و شوید به روش های زیر، استفاده نمود:
روش مصرف خاکشیر:
مصرف چه میزان از خاکشیر بسته به سن و وزن بیمار متفاوت است اما به طور معمول روزی دو تا سه قاشق سوپ خوری از خاکشیر با آب جوش، یک تا دو بار در روز مورد مصرف قرار می گیرد. برای درمان کولیت با گیاهان دارویی در بیماران استفاده از خاکشیر و آب جوش، یک درمان بسیار موثر است و همچنین بدانید که در بیمارانی که از اسهال و دفع کف و بلغم شکایت دارند باید خاکشیر را به شکل بو داده با آب جوش مصرف نمود.
طرقه مصرف بارهنگ:
از خواص بارهنگ نیز می توان در درمان این عارضه به مدت سه تا پنج قاشق در روز بسته به شرایط بیمار که با دفع کف و بلغم و خون مواجه است استفاده کرد و مصرف آن را افزایش داد. سه تا پنج بار در روز یک قاشق غذا خوری از بارهنگ با آب جوش میل کنید و اگر به اسهال مبتلا هستید باید بارهنگ بو داده را جایگزین بارهنگ خام نمایید.
راه و روش مصرف شوید:
سه قاشق سوپ خوری شوید را با دو لیوان آب جوش بجوشانید تا به یک لیوان تبدیل شود و بعد آن را صاف کنید و با یک قاشق عسل مخلوط نمایید و یک تا پنج بار در روز در هنگام: حالت تهوع، اسهال، دل پیچه به همراه خاکشیر و بارهنگ میل نمایید. تا در درمان کولیت روده با گیاهان دارویی از خواص شوید و خواص عسل بهره مند شوید.
از مواردی دیگر نیز در رابطه با درمان کولیت روده می توان کمک گرفت که بسته به اندازه بلغم و خشکی فرد متفاوت است. این بیماری از آن لحاظ که دو طبع گرم و خشک و سرد و تر بلغم و صفرا ضد هم هستند صعب العلاج نام گذاری شده است. چون اگر برای بیمار دارو های ضد بلغم تجویز شود حال او رو به وخامت می رود و اگر داروهای ضد صفرا تجویز شود مدتی فرد بهبود می یابد و بعد دوباره به همان حال باز می گردد و دیگر داروها جوابگو نیستند.
منبع: آرگــامــگ