فواید سیب سرخ و سیب سبز
خواص سیب و تاثیرات مثبت از مصرف این میوه ی مفید بسیار زیاد است. سیب دارای ویتامین B و A و C و دارای مواد معدنی آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است. سیب مسکن اعصاب و مقوی مغز است.
سیب در همه ی نقاط جهان وجود دارد و همهی مردم دنیا با میوه ی سیب آشنا هستند. سیب بصورت وحشی و پرورش یافته وجود دارد که سیب وحشی ریز و کوچک، و سیب پرورش یافته درشت و بزرگ است. خواص سیب را بسیار شمرده اند و در درمان بیماری های مختلف نقش موثری دارد.
ویژگی ها و خواص سیب سرخ و شیرین و سیب سبز و ترش
از میان خواص میوه ها و سبزیجات خواص سیب بسیار قابل توجه می باشد ، به طوری که از قدیم الایام برای درمان بیماری ها از جمله بیماری نقرس و بیماری های اعصاب و اسهال استفاده می کردند.
۱ – سیب خاصیت قلیایی دارد و نقش پاک کننده بدن را ایفا می کند. وو با مصرف آن آب اضافی بدن دفع می شود.
۲ – سیب دارای ویتامین های B2 و A و C، و مواد معدنی آهن ، منیزیم، کلسیم و پتاسیم می باشد که بر شادابی و طراوت پوست بسیار موثر است.
۳ – خوردن و حتی بوییدن سیب باعث کاهش فشار خون و تنظیم آن می شود.
۴ – برای رفع بوی بد دهان سیب بخورید. سیب باکتر های دهان را نابود می کند و ذرات باقی مانده غذا که بر دندان ها بر جای مانده اند را پاکسازی می کند و از بیماری های دندان و لثه جلوگیری می کند.
۵ – سیب برای تقویت مینای دندان بسیار مفید و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. گاز گرفتن و جویدن سیب عضلات فک را محکم میکند و بخاطر داشتن خاصیت ضد التهاب بعنوان دهانشویه عمل می کند.
۶ – میوه سیب خاصیت دو گانه دارد. هم برای اسهال مخصوصا اسهال کودکان و هم برای رفع یبوست مفید و سودمند است.
۷ – سیب اشتها را زیاد و کبد را تقویت میکند.
۸ – سیب خاصیت ضددرد دارد ، همچنین در درمان سرماخوردگی و سرفه و حتی گرفتگی صدا موثر است.
۹ – سیب ادرارآور و مقوی کلیه ها و کبد می باشد.
۱۰ – از درد مفاصل و بیماری نقرس که از استفاده زیاد گوشت قرمز و چربی بوجود می آید، جلوگیری و پیشگیری می کند.
۱۱ – سیب اوره را در بدن کاهش می دهد و مانع از ایجاد اسید اوریک می گردد.
۱۲ – سیب علاوه بر ویتامین های گروه B ،دارای منیزیم و فسفر می باشد که مغز را تقویت میکند و یادگیری و حافظه را ازیاد و اثر آرام بخشی بر اعصاب فوق العاده ای دارد.
۱۳ – اگر به دنبال درمان اسهال و حالت تهوع هستید از سیب سبز یا همان سیب ترش غافل نشوید. سیب سبز با خاصیت قابض بودنش حالت استفراغ و تهوع را در شما از بین می برد.
۱۴ – سیب سبز پخته برای درمان اسهال خونی بسیار موثر است.
۱۵ – برای تقویت معده خود می توانید از مخلوط آب سیب ترش و انار بهره ببرید.
نکته ای دیگر از خواص سیب قرمز و خواص سیب سبز این است که بهتر است کسانی که مزاج گرم دارند از سیب سبز استفاده کنند و افرادی که مزاج سرد دارند از سیب سرخ و شیرین استفاده کنند.
منبع: آرگــامــگ