سلامت

معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

کاهنده حرارت معده و خنک کننده، صفرابر و تمیزکننده عروق، صاف کننده صدا و خارج کننده سموم از بدن، مدر و برطرف کننده یبوست، برطرف کننده حدت خون و مفید برای جوش‌های صورت، ضد کرم و برطرف

معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن
معرفی تخم خیار و خواص درمانی آن

 تخم خیار

نویسنده: صمصام صانعی

مشخصات ظاهری تخم خیار:

بیضوی، تخت، با دو انتهای نوک تیز و رنگ آن مایل به سفید است.

طبیعت:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن سرد و تر است.

ترکیبات شیمیایی:

مواد روغنی و ویتامین A در آن مشخص شده است.

نحوه مصرف:

معمولاً نیم‌کوب شده آن را به صورت دم کرده یا جوشانده استفاده می‌کنند و در طب سنتی برای درمان بیماری‌ها نحوه و مقدار مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می‌کند.

خواص درمانی:

کاهنده حرارت معده و خنک کننده، صفرابر و تمیزکننده عروق، صاف کننده صدا و خارج کننده سموم از بدن، مدر و برطرف کننده یبوست، برطرف کننده حدت خون و مفید برای جوش‌های صورت، ضد کرم و برطرف کننده خارش و تحریکات جلدی، ضد اضطراب و مسکن دردهای عصبی، آرام‌بخش و خواب‌آور می‌باشد. در استعمال خارجی استفاده از نیم‌کوب شده آن به صورت ماسک، شفاف کننده پوست است.
 

بیشتر بخوانید: خواص خیار

منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (۱۳۹۵)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از ۴۰۰ نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا