اخبار عمومیبیماری ها

توصیه های کلیدی برای سلامت و پیشگیری از ابتلای کودکان

بهداشت نیوز: در این روزها برای سلامت و پیشگیری از ابتلای کودکان به بیماری کرونا توصیه هایی می شود از جمله :

از دادن نوشابه‌های شیرین به خصوص نوشابه های گازدار، فست‌فودها، تنقلات، انواع کیک‌ها، کلوچه‌ها

شکلات‌های مختلف و همه موادی که عمدتاً قند ساده هستند، به فرزندان خودداری شود. قند ساده عارضه بیماری را برای کودکان بیشتر می‌کند.

به مصرف میوه و سبزیجات بیشتر از قبل باید توجه داشته باشیم. این که فقط با لیموشیرین و لیموترش ویتامین C دریافت می‌کنیم، کافی نیست بلکه همه میوه‌ها از ویتامین C برخوردارند.

موز، آلو، زردآلو و سبزیجاتی مثل اسفناج، جعفری

سبوس گندم، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی برای تامین پتاسیم مورد نیاز روزانه بدن توصیه می‌شوند.

وعده غذایی کوچک و کم‌حجم در طول روز باید مصرف شود.

بهترین منابع پروتئین برای کودکان انواع گوشت، انواع حبوبات، تخم مرغ، انواع لبنیات پاستوریزه و انواع آجیل‌های کم‌نمک یا بدون نمک است.

کودکان زیر دو سال باید مکمل‌ها را طبق پروتکل خود دریافت و از تولد تا دو سالگی، روزی ۱۵۰۰ واحد ویتامین A و ۴۰۰ واحد ویتامین D مصرف کنند.

کودکان از دو سالگی به طور معمول نیاز به مکمل خاصی ندارند مگر این که کمبود آن اثبات شده باشد. تنها مکملی که در پروتکل کشوری تاکید شده ، دریافت ویتامین D است که دریافت روزی ۸۰۰ واحد در افراد بالای ۲ سال تا ۶۰ سال ضروری است تا شاهد کمبود آن در جامعه نباشیم.

در دوران نقاهت کودکان و نوجوانان بهبود یافته از کرونا مصرف انواع کربوهیدرات‌های پیچیده از جمله برنج، انواع نان سبوس‌دار و ماکارونی ترجیحا سبوس‌دار، رشته و غلات صبحانه، سبزی‌ها و میوه‌ها توصیه می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا