فواید امگا ۳ برای سلامتی
اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن بسیار ضروری هستند، ولی بدنمان قادر به تولید آنها نیست. بدن انسان میتواند اسیدهای چرب امگا-۳ را فقط از طریق مصرف مواد غذایی مناسب بهدست آورد. این اسیدهای چرب نقشی مهم در غشاء سلولهای بدن ایفا میکنند و همچنین بر فرآیندهای سوختوساز و زیست شیمیایی تاثیر میگذارند. با ما همراه باشید.
مقدمه
پس از آن، پژوهشگران به این نتیجه رسیدند اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن بسیار ضروری هستند، ولی بدنمان قادر به تولید آنها نیست. بدن انسان میتواند اسیدهای چرب امگا-۳ را فقط از طریق مصرف مواد غذایی مناسب بهدست آورد. این اسیدهای چرب نقشی مهم در غشاء سلولهای بدن ایفا میکنند و همچنین بر فرآیندهای سوختوساز و زیستشیمیایی (بیوشیمی) تاثیر میگذارند.
امگا-۳ چه فوایدی برایمان دارد؟
۱. کاهش خطرات دوران بارداری
۲. بهبود عملکرد شناختی و حافظه
۳. بهبود خلقوخو
۴. محافظت از مغز در برابر آسیبهای خوراکیهای ناسالم
۵. درمان التهاب
۶. کاهش علائم اختلال کمتوجهی- بیشفعالی (ADHD)
۷. کاهش دشواریهایی یادگیری و بهبود رفتار
۸. بهبود افسردگی اولیه
۹. کاهش میگرن
منابع امگا ۳
خوراکیهای دریایی منبعی بزرگ و عالی برای امگا-۳ هستند: لوزیماهی، شاهماهی، ماهی خالخالی، صدف، سالمون، ساردین، قزلآلا، تن و کاد. سبزیجات به ویژه آنهایی برگهای سبز دارند نیز مملو از امگا ۳ هستند: کلم پیچ، جعفری، نعناع، کلم بروکسل، اسفناج، شاهی و تخم کتان زمینی سرشار از ALA هستند؛ ALA یکی از اشکال اسیدهای چرب امگا-۳ است (اگرچه به اندازهی دیگر اشکال اسیدهای چرب امگا-۳ از قبیل DHA و EPA قوی نیست). نان و پاستا نیز از دیگر خوراکیهایی هستند که عموما حاوی امگا-۳ هستند. تخم چیا و کینوآ نیز منابعی سرشار از امگا-۳ ALA هستند.
اشکال مختلف امگا-۳
منبع : تحریریه سایت کسب و کار بازده_امیررضا مصطفایی