روش های پیشگیری از کپک زدن خیارشور خانگی
علت کپک زدن خیارشور چیست با روش های جلوگیری از کپک زدن خیارشور خانگی و طرز نگهداری اصولی از خیارشور برای جلوگیری از خراب شدن خیارشور.
خیارشور یکی از پایه های ثابت بسیاری از غذاها و از جمله فست فود هاست. این چاشنی پرطرفدار اگر در خانه تهیه شود، می تواند به مراتب سالم تر و مفید تر باشد. از سویی یکی از دغدغه های خانم های خانه دار، کپگ زدن خیارشورهای خانگی است. در این مقاله شما را با روش های پیشگیری از کپک زدن خیارشور آشنا می کنیم. با ما همراه باشید.
مقدمه
بهترین روش نگهداری خیارشور در منزل
خیارشور باید در شرایط مناسبی نگهداری شود تا کپک نزند. بهترین روش برای نگهداری از خیارشور این است که در تمام مدت استفاده، آن را در جای خنک نگه دارید؛ سعی کنید تا حد امکان آن را در یخچال نگهداری کنید تا از ورود هرگونه آلودگی به داخل خیارشور جلوگیری شده و خیار شور سلامت و حالت تردی خود را حفظ کند. اما اگر قرار است خیارشور بیرون از یخچال نگهداری شود، باید هرچه سریعتر آن را مصرف کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور خانگی، نکات زیر را در نظر بگیرید:
۱. استفاده از آب جوشیده
۲. جلوگیری از ورود هوا به داخل ظرف
۳. مقدار سرکه خیارشور
۴. مقدار نمک خیارشور
۵. نسبت آب به نمک در خیارشور
- آبنمک خیارشور را در یک ظرف جداگانه درست کنید.
- سپس یک عدد تخم مرغ را خوب شسته و درون ظرف حاوی آبنمک، بیاندازید.
- اگر تخم مرغ به ته ظرف رفت، مقدار نمک خیارشور شما کم است؛ اگر تخم مرغ روی سطح آب ظرف قرار گرفت، مقدار نمک زیاد است و اگر تخم وسط محلول شناور شد، نمک کاملا اندازه است و میتوانید که مطمئن شوید که طعم خیارشور شما عالی خواهد شد.
نکاتی برای تهیه خیارشور
- مدت زمان آماده شدن خیارشور، بستگی به دمای هوای اطراف ظرف دارد؛ بنابراین هرچه دمای هوا گرمتر باشد، خیارشور هم زودتر آماده خواهد شد.
- دمای آب و سرکهای که روی خیارشور ریخته میشود نیز مهم است؛ برای این منظور باید از آب گرم استفاده شود، به گونهای که گرمای آب را بتوانید با سر انگشتان خود حس کنید.
- برای عطر بهتر و همچنین جلوگیری از فاسد شدن خیارشور، میتوانید چند عدد پوست لیموترش نیز به ظرف خیارشور اضافه کنید.
- در ته ظرف خیارشور، برگ مو قرار دهید تا بوی سیر را از بین برده و به آن طعم مطبوعی دهد.
- میتوانید در وسط خیارها، به وسیله چاقو یک برش کوچک ایجاد کرده تا داخل خیارها پوک نشود.
- برای تهیه خیارشور، بهتر است از خیارهای ترد و ریز استفاده شود.
- برای تهیه خیارشور سعی کنید حتما از ظروف شیشهای استفاده کنید تا هم از کپک زدن جلوگیری کند و هم ایمنتر باشد.
سخن آخر
همانطور که در این مطلب آموزش داده شد، نگهداری خیارشور در منزل با رعایت نکاتی مانند نسبت نمک به آب و میزان سرکه، به راحتی امکانپذیر است. توصیه میکنیم با تهیه خیارشور در منزل، از خواص خیارشور برای سلامت بدن بهرهمند شوید؛ چراکه کنسروهای خیارشور در بازار حاوی میزان زیادی نیترات و مواد نگهدارنده هستند که نهتنها خاصیتی برای سلامتی ندارند، بلکه برای بدن نیز مضر هستند.
منبع: سایت ستاره