باورهای غلط و درست درباره فیلم های مستهجن و مضرات آن (بخش اول)

0 290

باورهای غلط و درست درباره فیلم های مستهجن و مضرات آن (بخش اول)

بعضی از کسانی که فیلم های پورنوگرافی را دنبال می کنند بر این باورند که با دیدن این فیلم ها رابطه جنسی  درست را می آموزید یا اینکه محرک میل جنسی آنها است در حالی که این باور ها اشتباه است. با ما همراه باشید.

باورهای غلط و درست درباره فیلم های مستهجن و مضرات آن (بخش اول)
باورهای غلط و درست درباره فیلم های مستهجن و مضرات آن (بخش اول)

نگاه کردن به فیلم های پورنو هرگز باعث افزایش توانایی و مهارت های جنسی نمی شود بلکه برعکس اعتماد به نفس بینندگانش را کاهش می دهد.
 
چکیده : بعضی از کسانی که فیلم های پورنوگرافی را دنبال می کنند بر این باورند که با دیدن این فیلم ها رابطه جنسی  درست را می آموزید یا اینکه محرک میل جنسی آنها است در حالی که این باور ها اشتباه است. با ماهمراه باشید.

تعداد کلمات ۱۰۳۷ / تخمین زمان مطالعه ۵ دقیقه

باورهای غلط و درست درباره فیلم های مستهجن (بخش اول)

باورهای غلط درباره فیلم های مستهجن

امروزه صنعت پورنوگرافی یک صنعت چند میلیارد دلاری است که کارتل های تجاری بزرگ پشت آن قرار دارند. به کمک این صنعت آنها توانسته اند نورم های اجتماعی را درهم بریزند و هر جامعه ای برحسب شرایط، از کم تا زیاد تحت تاثیر آثار مخرب آن قرار گرفته اند. امروزه روابط زناشویی طبیعی و غیرطبیعی از هم غیرقابل افتراق شده و به علت درهم ریخته شدن عرف های جامعه حتی سبب ایجاد مشکلات عدیده در خانواده ها و مشکلات روانی شدید در استفاده کنندگان از این فرآورده ها شده است. پورنوگرافی یا همان صحنه های بالای ۱۸ سال که به صورت فیلم، عکس، مطالب یا اثر هنری به نمایش در می آید شامل رفتارهای جنسی تحریک آمیز است. پورنوگرافی مملو از ایده های اشتباهی است که از نظر علمی همگی آنها به اثبات رسیده است. اما طرفداران اشاعه این نوع برنامه ها به دروغ تصویر دیگری از آن در اذهان عموم مردم به وجود می آورند.

در این مقاله به برخی باورهای اشتباه در رابطه با فیلم های پورنو و تحقیقات علمی در رابطه با مضرات آن می پردازیم.

۱- با تماشای پورنوگرافی، رابطه جنسی درست را می آموزید

این باور اشتباه است. بازیگران فیلم های پورنو برخلاف زندگی واقعی، برگزیده شده اند. همان طور که تمامی زن های مانکن میانگین قد ۱٫۸۰ و وزن ۴۵ کیلوگرم دارند تمام مردان و زنانی که در فیلم های پورنو شرکت داده می شوند جذاب و ایده آل هستند. واضح است شخصی که مبادرت به تماشای همیشگی این فیلم ها می کند در نهایت دچار سردرگمی بین ایده آل های این فیلم ها و دنیای واقعی می شود.
 

۲- پورنوگرافی محرک میل جنسی است

این باور اشتباه است. براساس تحقیقات انجام شده در ۶ درصد زوج هایی که یکی از آنها به تماشای فیلم های پورنو اعتیاد دارد، روابط جنسی دچار شکست می شود. در برخی از این زوج ها برای چند ماه و حتی چند سال رابطه جنسی قطع می شود و گاهی یکی از زوجین دیگر تمایلی به همسر خود نشان نمی دهد. دلیل این هم قضاوت ها و نگاه های منفی است که بیننده این فیلم ها به مرور به همسر خود پیدا می کند و به این نتیجه می رسد که همسرش نمی تواند به خوبی زنان یا مردان دیگر، رابطه جنسی برقرار کند. در تحقیقی برای اثبات این مساله محققان ۲ گروه از زوج ها را با هم مقایسه کردند. یک گروه در هفته یک ساعت و گروه دیگر ساعت ها پورنوگرافی دیدند. بررسی ها نشان داد گروه اول از زندگی جنسی خود رضایت بیشتری داشتند.
 

۳- پورنوگرافی نمایشی از رابطه جنسی کلاسیک و نوعی آموزش جنسی است

این باور اشتباه است. هیچ یک از وضعیت های انتخاب شده درواقعیت راحت و لذت بخش نیستند بلکه به نحوی انتخاب می شوند که تصویر گرفتن از آن ساده باشد. پورنوگرافی مملو از حرکات خشن است و تصویری اشتباه از رابطه جنسی به فرد منتقل می کند و به نحوی باعث گرایش فرد به ایده آل طلبی یا نفرت از رابطه جنسی خواهدشد. برای فردی که تا لحظه تماشای این فیلم ها رابطه جنسی نداشته است، اطلاعات مخابره شده از پورنوگرافی مسمومیت زاست و تصویری نادرست از رابطه جنسی و میل جنسی به فرد می دهد.
 

۴- افرادی که پورنوگرافی می بینند، بیماران روانی اند

این باور اشتباه است. گرایش به تماشای پورنوگرافی عکس العملی کاملا طبیعی است. نکته مهم اینجاست که فرد بداند این فیلم در عین تحرک آمیز بودن واقعی نیست و اجازه ندهد تماشای پورنو تعادل زندگی جنسی او را به هم بزند.
 

۵- پورنو اعتیادآور است

این باور درست است. ۶ تا ۹ درصد افرادی که پورنوگرافی نگاه می کنند به تماشای آن معتاد می شوند و نمی توانند تمایل خود را به تماشای این فیلم ها محدود کنند.
 

۶- تماشای فیلم پورنو باعث می شود مردان بیاموزند زنان چگونه از رابطه لذت می برند

این باور اشتباه است. زنانی که در این فیلم ها حضور دارند هیچ یک مقابل دوربین لذتی از رابطه جنسی نمی برند. در حالت طبیعی زنان حاضر نیستند در هر زمان از روز و با هر مردی رابطه جنسی برقرار کنند. برخلاف آنچه در فیلم ها نمایش داده می شود هیچ زنی دوست ندارد در یک زمان با چند مرد رابطه جنسی داشته باشد و حتی حضور زن دیگری حین برقراری رابطه با یک مرد خوشایند نیست. پورنوگرافی درواقع بر گرفته از تخیلات مردانه است و فانتزی زنانه محسوب نمی شود. هیچ احساسی طی آن وجود ندارد و عشق کاملا نادیده گرفته شده است. این در حالی است که قلب و مغز نیز به اندازه آلت تناسلی در برقراری رابطه جنسی دخالت دارند. نگاه کردن به فیلم های پورنو هرگز باعث افزایش توانایی و مهارت های جنسی نمی شود بلکه برعکس اعتماد به نفس بینندگانش را کاهش می دهد.
 

۷- مدت زمان رابطه جنسی در این فیلم ها طبیعی است

این باور اشتباه است. بازیگران این فیلم ها یا دارو مصرف می کنند یا تصاویر مونتاژ شده است. برای داشتن نعوظی طولانی و برقراری یک رابطه جنسی کامل به بازیگران مرد در فیلم پورنو پول داده می شود. به همین دلیل این مردان داروهای تقویت کننده جنسی از جمله ویاگرا مصرف می کنند. این بازیگران با دادن آگهی و پس از بررسی های مختلف انتخاب می شوند.
 

۸- زنان بیش از مردان به تماشای این فیلم ها تمایل نشان می دهد

اشتباه است. آمار نشان می دهد مردان تمایل بیشتری به تماشای پورنو دارند. برخلاف مردان که با چشم تحریک می شوند زنان تمایل چندانی به تماشای این فیلم ها ندارند و در اکثر زنان تماشای فیلم پورنو باعث تحریک جنسی نمی شود.

ادامه دارد….

منبع : مجله سلامانه – دکتر محمدرضا صفری نژاد
 

بیشتر بخوانید :
پورنوگرافی در فضای مجازی؛ تصاویری که هرگز نباید دید

پورنوگرافی (هرزه نگاری) اینترنتی و عوارض آن؟
علاقه مردان به تماشای فیلم های مستهجن
مستهجن نگاری کودکان در اینترنت
تأثیر پورنوگرافی اینترنتی بر اطفال چیست؟

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود