وقت گذاشتن با همسر را به تعادل برسانید

0 3,768

بهتر است مشکلاتتان را با همسرتان درمیان بگذارید و همیشه وقتی برای مکالمه رو در رو با وی داشته باشید و همیشه و در همه حال از لحاظ روحی به وی اهمیت دهید و پی به ناراحتی ها و خوشحالی های وی ببرید

درست است که اولویت اول شما در زندگی مشترک همسرتان است اما باید بدانید که رعایت نکردن تعادل در وقت گذراندن با همسر می تواند برای تان دردسرساز شود. پس لازم است زن و شوهر ها مهارت دستیابی به این امر مهم را بیاموزند .

بهترین راه برای اینکه بفهمید وقت کافی به همسرتان اختصاص داده اید یا خیر این است که از خود او سوال کنید.

وقت گذراندن با همسر نه کم و نه زیاد

به تازگی زندگی مشترک تان را شروع کرده اید و یک فرد جدید وارد زندگی تان شده است ، دوست دارید تمام مدت روز را در کنار همسرتان بنشینید و لحظه ای از او جدا نشوید ، دوست دارید تمام کار و زندگی اش را کنار بگذارد و فقط به در کنار شما بودن فکر کند و این را نشانه دوست داشتن می دانید ! اما باید بگوییم که اینگونه رفتار کردن با همسر اصلا درست نیست.
وقت گذراندن همسران با هم باید در کفه ای از تعادل باشد تا در روند زندگی مشترک اختلالاتی ایجاد نشود . اگر دائم در کنار همسرتان باشید و یا از او بخواهید که تمام وقتش را با شما بگذراند باید بدانید که به زودی در سراشیبی زندگی قرار خواهید گرفت.
چه میزان وقت برای سپری کردن با همسر لازم است؟ همه ما کسانی را دیده ایم که وقتی وارد یک رابطه جدید می شوند همه زندگی خود را کنار گذاشته و بیست و چهار ساعت شبانه روز خود را با آن فرد می گذرانند. اما این رفتار گاهی به قیمت از دست دادن روابط دیگرشان تمام می شود. با این حال خیلی ها هم هستند که احساس می کنند برای اینکه در برنامه زندگی فردمقابلشان جایی برای خود باز کنند باید بجنگند.

رابطه ای متعادل با همسرتان داشته باشید

اگر صددرصد زمان خیلی زیاد و صفر درصد خیلی کم است، خوب باید یک عدد مناسب پیدا کنید. ایجاد تعادل معمولاً سخت تر از چیزی است که همه تصور می کنند:ما معمولاً دوست داریم که با این فرد جدید و جذاب که به عنوان همسر وارد زندگی مان شده وقت بگذرانیم. آنها به دنبال فرصت هایی هستند تا کنار آن فرد باشند و وقتی نیستند دلشان برای هم تنگ می شود. این زمانی که با هم سپری می کنند سالم و لازم است تا بتوانند رابطه خود را قوی تر کرده و دو زندگی را به هم جوش بدهند.

ولی کار و زندگی باعث می شود محدودیت هایی واقعبینانه برای میزان زمانی که با همسرتان سپری می کنید، تعیین کنید. از الزامات غیرقابل پیشبینی کاری برای آخرهفته گرفته تا نیاز به سفرهای کاری، اگر طرف مقابل تان در رابطه سطح متفاوتی از ارتباط را انتظار داشته باشند، اهداف و جاه طلبی های شخصی ممکن است در رابطه تان ایجاد استرس کند.
زوج های جوان باید بتوانند بین زمانی که با طرف مقابل شان سپری می کنند و زمانی که به دوستان و خانواده اختصاص دارد هم تعادل ایجاد کنند. وقتی وارد رابطه می شوید، قابل دسترس بودن شما برای روابط قبلی تان کمی تغییر می کند. مثلاً در تحقیقی که در سال ۱۹۹۹ انجام گرفت، مشخص شد زنانی که سریعتر زمانی را که همسرشان سپری می کنند افزایش می دهند، به همان میزان سریعتر زمانی را که با دوستان شان سپری می کنند را کم می کنند. وقتی دوستان شکایت می کنند که دیگر فرصت دیدن شما را ندارند و خانواده تان متعجب اند که این همه وقت را کجا می گذرانید، دیگر لازم است که بتوانید تعادلی در زندگی و روابط تان برقرار کنید.
اگر در گذراندن وقت با همسر تعادل را رعایت نکنید دچار مشکل می شوید

زمانی که به تنهایی می گذرانید هم مهم است و این زمان به اندازه سایر نیازهای شما باارزش است. از چنین زمانی می توانید برای فکر کردن به ارتباط جدیدتان و فعالیت هایی که خودتان به تنهایی از آنها لذت می برید استفاده کنید. این هم به اندازه زمانی که با آن فرد جدید می گذرانید و زمانی که با دوستان و خانواده باید بگذرانید اهمیت دارد.
هدفتان باید ایجاد تعادلی در زندگی تان باشد که هر دو شما از زمانی که با هم می گذرانید لذت برده و خوشحال و راضی باشید و در عین حال بتوانید روابط تان با دوستان و خانواده را کنترل کرده، در اهداف کاری تان پیشرفت کرده و به رابطه تان برای شکوفا شدن فرصت دهید.

در زیر به چند نکته برای ایجاد این تعادل اشاره می کنیم:

۱- تفاوت های فردی تان را درک کنید.

آدم های مختلف به میزان زمان متفاوتی زمان برای با هم گذراندن نیاز دارند. تحقیق تئوری کلاسیک وابستگی نشان داده است که آنهایی که به اضطراب در رابطه گرایش دارند دوست دارند زمان زیادی را با طرف شان سپری کنند و آنهایی که سعی می کنند کمتر همدیگر را ببینند برایشان استقلال فردی اولویت دارد. نباید انتظار داشته باشید که طرف تان منعکس کننده نیازهای شما باشد.

۲- با طرف تان هماهنگ کنید.

بهترین راه برای اینکه بفهمید وقت کافی به همسرتان اختصاص داده اید یا خیر این است که از خود او سوال کنید. باید بفهمید او به چه نیاز دارد و وابستگی بین تان را تا حدی افزایش دهید که هر دو احساس راحتی کنید.

۳- به نظرات دوستان تان گوش دهید.

دوستان نه تنها بخشی از شبکه حمایتی شما هستند بلکه نظرات آنها درمورد رابطه جدیدتان می تواند موفقیت رابطه تان را پیشبینی کند. وقتی یک رابطه جدید را شروع می کنید ، به دنبال راه هایی برای حفظ ارتباط با دوستان تان باشید. وارد کردن او به جمع دوستان تان راهی عالی برای حفظ ارتباط با دوستان تان در عین حال وقت گذاشتن برای بالا بردن کیفیت رابطه جدیدتان است.

۴- یک شب در هفته را روی تقویم برای یک قرارملاقات عاشقانه علامت بزنید.

وقتی کار و سایر تعهدات زندگی برنامه زندگی شما را پر می کند، پیدا کردن راه هایی برای اولویت دادن به همسر اهمیت زیادی پیدا می کند. سعی کنید وضعیت و شرایط زندگی تان و میزان زمانی که می توانید صرف کنید را برای طرفتان توضیح دهید و حتماً یک شب در هفته را به داشتن یک قرار ملاقات عاشقانه با او اختصاص دهید.

۵- جزر و مد رابطه را تشخیص دهید.

همینطور که رابطه جدید کم کم به رابطه ای باتعهد تبدیل می شود، جزر و مد عوامل استرس زای مختلف زندگی تبدیل به جزر و مد میزان انرژی می شود که دو طرف می توانند برای رابطه بگذارند. وقتی رابطه به هسته مرکزی زندگی دو طرف تبدیل می شود، خیلی مهم است که از فرصت هایی که برای شکوفایی رابطه و بالا بردن کیفیت آن پیش می آید، استفاده کنید و در عین حال به همدیگر فضای لازم را بدهید تا بتوانید بهترین شریک زندگی هم باشید.

منبع : سایت نمناک

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود