فواید ماهی کپور برای سلامتی (بخش اول)
در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا مهمترین خواص ماهی کپور برای سلامتی را بدانید. مماهی کپور یکی از ماهی های شناخته شده است و در ایران هم صید خوب و طرفداران بسیار زیادی دارد.
ماهی کپور یکی از ماهی های شناخته شده است و در ایران هم صید خوب و طرفداران بسیار زیادی دارد. شکل زیبا و قیمت مناسب آن به خوبی های این ماهی اضافه میکند و پرورش ماهی کپور، کار آسانی است. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا ۲۰ مهمترین خواص ماهی کپور برای سلامتی را بدانید.
مواد مغذی موجود در ماهی کپور
– پروتئین (۱۶ گرم)
– انرژی (۸۶ کیلوکالری)
– چربی (۲ گرم)
– کلسیم (۲۰ میلیگرم)
– فسفر (۱۲۰ میلیگرم)
– آهن (۲ میلیگرم)
– ویتامین B۱ (۰.۰۵ میلیگرم)
متاسفانه ما فقط میتوانیم ۸۰٪ ماهیهای کپور را مصرف کنیم. به هر حال، بسیاری از افراد هنوز نمیدانند که ماهی کپور که بومی چین است، فواید زیادی برای سلامتی دارد. خواص آن برای سلامتی را در اینجا آوردهایم:
فواید ماهی کپور برای سلامتی
۱. کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی
۲. کاهش فشار خون بالا
۳٫ کنترل وزن
۴. رشد مغز
۵٫ کمک به افزایش قد
۶. جلوگیری از بیماری
۷. کاهش خطر ابتلا به آرتریت
۸. سلامت چشمها
۹. کمک به حفظ جوانی
۱۰. مفید برای سلامت ذهنی
۱۱٫ کنترل کلسترول
۱۲. کاهش خطر انسداد عروق مغزی
منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده- مژگان گوران