آشنایی با خواص درمانی کدو مسما سبز و زرد
کدو مسما حاوی مقدار زیادی فیبر است که میتواند کلسترول را کاهش دهد. مصرف کدو مسما با پیشگیری از جذب کلسترول در بدن، به شکل موثری باعث کاهش سطوح آن در عروق خونی میشود. به همین خاطر، به آدمهای مبتلا به کلسترول بالا توصیه میشود مرتبا کدو مسما مصرف کنند. با ما همراه باشید.
مقدمه
انواع کدو
انواع کدوهای تابستانی عبارت هستند از :
ب. کدو مسمای زرد
پ. کدوی پتی پن (pattypan)
انواع کدوهای زمستانی عبارت هستند از :
ب. کدو گردویی
پ. کدو تنبل
ت. کدو عمامهای
ث. کدو هابارد (Hubbard)
ج. کدو کرشو (Curshaw)
چ. کدو اسپاگتی
ح. کدو حلوایی نیز نوعی کدوی قلیایی به شمار میرود.
ارزش غذایی کدو مسما
خواص کدو مسما برای سلامتی
۱. پیشگیری از سرطان
۲. مبارزه با التهاب
۳. پیشگیری از دیابت
۴٫ کاهش خطر سرطان ریه
۵. کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
۶. پیشگیری از تصلب شرایین
۷. مبارزه علیه بیماری آسم
۸. کاهش علائم آرتریت
۹. بهبود وضعیت گوارش
۱۰٫ تسکین یبوست
۱۱. کاهش کلسترول
۱۲. حفظ سلامتی در دوران بارداری
۱۳٫ کاهش فشار خون
۱۴. بهبود قوهی بینایی
بتا کاروتن نوعی ویتامین A، و آنتیاکسیدان قدرتمندی است که برای حفظ سلامت بینایی نیز حیاتی به شمار میرود. مصرف مرتب کدو مسما میتواند باعث حفظ سلامتی و درخشندگی چشمها شود.
خواص کدو مسما برای سلامتی
۱. پیشگیری از بیماری اسکوربوت
۲٫ حفظ سلامت پوست
۳٫ تقویت دستگاه ایمنی بدن
۴٫ پیشگیری از آنفولانزا و سرماخوردگی
۵٫ پیشگیری از کم خونی
۶٫ حفظ قدرت استخوانها
۷٫ حفظ سلامتی پروستات
۸٫ کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی
۹٫ کمک به کاهش وزن
نحوهی خرید و نگهداری از کدو مسما
ب. از خرید کدویی با بافت نرم و کپک زده خودداری کنید؛ زیرا این وضعیت نشانهای فاسد شدن کدو است.
پ. همچنین، میتوانید در باغچهی خانهتان کدو پرورش دهید و از مصرف کدوی تازه در فصل تابستان و زمستان لذت ببرید.
ت. وقتی کدو را پوست گرفتهاید و آن را خرد کردهاید، حتما در ظرفی داخل یخچال نگهداری کنید. فقط ۳ الی ۵ روز میتوانید از این کدو در یخچال نگهداری کنید و پیش از این زمان باید آن را مصرف کنید.
ث. فقط قبل از مصرف کدو آن را بشویید.
ج. کدو را میتوانید منجمد کنید؛ این یکی از بهترین روشها برای نگهداری از این میوه برای طولانی مدت است.
چ. برای مصرف کدو مسما الزاما نباید پوست آن را جدا کنید. از کدو مسما (با پوست یا بی پوست) میتوانید در آشپزی استفاده کنید.
نحوهی استفاده از کدو
برای لذت بردن از طعم دلپذیر کدو میتوانید از برخی روشها استفاده کنید :
الف. از برخی انواع کدو نظیر کدو بلوطی، کدو گردویی، کدو تنبل، کابوچا و غیره میتوان در تهیهی دسرهای شیرین استفاده کرد. کدو را بپزید و مقداری شیره درخت افرا به آن بیفزایید تا طعم دلپذیرتری پیدا کند.
ب. یکی دیگر از بهترین گزینهها برای استفاده از کدو در رژیم غذایی، افزودن آن به سالاد است. کدو مسما، یکی از انواع کدوهای تابستانی است که افزودن آن به سالاد میتواند طعم سالاد را بسیار دلپذیرتر کند. همچنین، از کدو میتواند برای تهیهی سایر غذاهای نظیر سوشی یا غذاهای جانبی نیز استفاده کرد.
پ. همچنین، از کدو مسما میتوانید در تهیهی خورش و سوپ نیز استفاده کنید. به علاوه، از برخی دیگر از انواع کدوها میتواند در تهیهی کیک و مافین استفاده کرد.
اکنون که از فواید مهم کدو مسما برای سلامتی باخبر شدهاید، باید آن را خریداری و مصرف کنید. کدو مسما نه تنها دارای طعم دلپذیری است، بلکه فواید زیادی برای سلامتی نیز به همراه دارد. بنابراین، از فواید این مادهی غذایی بیبهره نمانید.
منبع: تحریریه سایت کسب و کار بازده – امیر رضا مصطفایی