خواص گوشت بوقلمون (بخش سوم)
گوشت بوقلمون که حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است، در اروپا بسیار محبوب است و ۱۱ برابر ایران مصرف دارد. به خاطر خواص و تاثیرات مثبت آن بر سلامتی انسان، در ایران هم مصرف آن رو به افزایش است. در این مقاله ما را همراهی کنید تا شما را با خواص گوشت بوقلمون، نحوه درست استفاده و خطرات احتمالی مصرف آن آشنا کنیم.
خواص گوشت بوقلمون
۱٫ به استحکام دندانها و استخوانها کمک می کند.
بدن شما پس از کلسیم، ویتامین D و ویتامین K، به فسفر نیاز دارد. این مادهی معدنی ضروری است زیرا باعث تقویت استخوانها و دندانها میشود. به غیر از این، فسفر روند تولید پروتئین توسط بدن را تسهیل میکند و به آن اجازه میدهد که از کربوهیدراتها و چربیهای مصرفی استفاده کند.
شما میتوانید فسفر را در بوقلمون کبابی یا پخته به طور یکسان پیدا کنید. یک وعده گوشت بوقلمون حاوی ۱۹۶ میلیگرم فسفر است که میتواند استخوانها و دندان های شما را در درازمدت سالم نگه دارد.
۲٫ کمخونی را درمان میکند
۳٫ به سلامت پوست کمک میکند
گوشت بوقلمون حاوی چه موادی است؟
– ویتامین B6
– ویتامین B12
– نیاسین
– کولین
– سلنیوم
– زینک
مضر برای افراد مبتلا به نقرس
رژیم غذایی
مصرف گوشت بوقلمون فرآوری شده به شکل گوشتهای آماده (سوسیس، کالباس..)، هات داگ، بیکن بوقلمون و هر نوعی که سدیم زیادی دارد را محدود کرده یا به طور کلی از خوردن آن پرهیز کنید. حتی برگرهای یخ زده و بسته بندی شده نیز میتوانند دارای نمک و مواد نگهدارنده باشند.
گوشت بوقلمون تازه و کم چربی که در مزرعه و در محیطهای تمیز و بدون آنتیبیوتیک پرورش یافته است را مصرف کنید. طی فرآیند فرآوری، به بوقلمونهای ماشینی، نمک، آب و دیگر مواد نگهدارنده تزریق میکنند تا ماندگاری آنها را بالا برده و قیمت کمتری داشته باشند. بوقلمونهایی که در مزارع پرورش یافته و پوشش گیاهی نیز در دسترس داشتهاند، نسبت به بوقلمونهای ماشینی، امگا۳ بیشتری دارند.
بوقلمونهای محلی در دستههای کوچکتر پرورش مییابند، به محیط بیرون دسترسی داشته و زمان بیشتری برای رشد دارند. گوشت آنها خوشمزه بوده و نمک یا مواد نگهدارندهای به آنها تزریق نمیشود.
دمای داخلی گوشت بوقلمون در هنگام پخت باید به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد تا خطر بروز بیماریهای ناشی از غذا کاهش یابد.
خطرات
بسیاری از گوشتهای فرآوری شده را دودی کرده یا با نیتریت سدیم تهیه میکنند. این ماده با اسیدهای آمینه موجود در گوشت ترکیب شده و ترکیبات نیتروسو که به مواد سرطانزا شهرت دارند را میسازد.
مطالعات نشان میدهند که گوشتهای فرآوری شده با بروز سرطان در ارتباط هستند. خطر چاقی، بیماری قلبی، فشار خون بالا، کلسترول بالا، سرطان و ناباروری با مصرف این گوشتها افزایش مییابد. مصرف محصولات فرآوری شده بوقلمون را به حداقل برسانید.
گوشت بوقلمون حاوی ماده معدنی سلنیوم است. برخی مطالعات نشان میدهند که مصرف زیاد سلنیوم میتواند خطر سرطانهای مقعد، پروستات، ریه، مثانه، پوست، مری و معده را افزایش دهد.
مطالعات نشان میدهند که مصرف بیش از اندازه تریپوفان میتواند باعث خواب آلودگی شود .بوقلمون چربی زیادی دارد. مهمترین چیز برای رسیدن به سلامتی و محافظت از آن، داشتن یک رژیم غذایی کامل است. بهتر است غذاهای سالم متعدد را در مقادیر متعادل مصرف کنید تا اینکه فقط روی یک ماده مغذی تمرکز کنید.
منبع: سایت بازده
اینجا چیزی درمورد جگر بوقلمون نبود که ….🙄