آشنایی با داروهای معرفی عفونت دندان و کاهش دندان درد

0 4,112

عفونت دندان یکی از بزرگترین مشکلاتی است که در بین بیماری ها و ناراحتی های دندان در بین افراد دیده می شود برای درمان عفونت های دندان راهکارهای بیشماری است. امروزه هم در طب مدرن و هم طب گیاهی روش های گوناگونی را برای عفونت دندان مطرح کرده اند.

زمانی که دندان عفونت می کند می تواند عفونت ناشی از آن منجر به درد گوش و فک شود، که با مراجعه به دکتر برای درمان آن قرص عفونت دندان تجویز می کند.

 انواع قرص عفونت دندان

در ابتدای درمان عفونت دندان با قرص باید ابتدا علت اصلی عفونت دندان مشخص شود و سپس به دنبال درمان آن از طریق مصرف قرص شروع کرد، برای تشخیص پزشک ابتدا از دندان عکس برداری می کند تا علت اصلی آن را کشف کند سپس با توجه به وضعیت دندان برای شما دارو تجویز می کند.

در مطالب قبل به روش های درمان عفونت دندان با راهکار های طبیعی پرداخته ایم اما در این مطلب قصد داریم شما را با انواع قرص عفونت دندان آشنا کنیم.

معرفی انواع قرص عفونت دندان

از جمله داروهایی که برای عفونت دندان توسط دکتر تجویز می شود، آموکسی سیلین و مترونیدازول است که استفاده از این قرص ها باید با دستور پزشک باشد، برای درمان عفونت دندان به هیچ عنوان نباید به صورت خودسرانه به مصرف این قرص ها پرداخت چراکه دکتر ابتدا باید نوع عفونت آن را مشخص کند.

دارو هایی که در ادامه برایتان شرح خواهیم داد فقط برای درمان عفونت می باشد و روی درمان درد دندان شاید تاثیر به سزایی نداشته باشند.

آموکسی سیلین

آموکسی در اشکال مختلف دارویی وجود دارد:قرص خوراکی، قرص جویدنی، کپسول، سوسپانسیون خوراکی.

تقریبا همه با این قرص آشنا هستند، آموکسی سیلین از دسته خانواده پنی سیلین است که به طور معمول برای درمان عفونت های ادراری، عفونت قفسه سینه، و عفونت های دندانی برای بیمار تجویز می شود. در مورد مصرف این قرص عفونت دندان اگر هرگونه حساسیتی نسبت به پنی سیلین دارید به پزشک خود اطلاع دهید.

نحوه مصرف آن باید توسط پزشک تعیین شود اما به طور معمول برای درمان عفونت های دندانی بهتر است هر ۸ ساعت ۲۵۰ میلی و یا هر ۱۲ ساعت ۵۰۰ میلی گرم استفاده می شود که مقدار دوز مصرفی آن هم پزشک باید تعیین کند.

نکته: مدت زمان درمان با قرص عفونت دندان نباید بیش تر از ۲ هفته ادامه پیدا کند.

عوارض آموکسی: از جمله عوارض این دارو احساس خستگی داشتن حالت تهوع، خشک شدن دهان، زرد شدن پوست، سردرد و سرگیجه، معده درد، مشکلات گوارشی و اسهال است.

آشنایی با انواع قرص عفونت دندان

قرص مترونیدازول

یکی از پرمصرف ترین قرص هایی است که جهت از بین بردن عفونت های مختلف از آن استفاده می شود، مترونیدازول علاوه بر درمان عونت هایی که علل آن باکتری های هوازی هستند به پیشگیری از ابتلا به عفونت هم جلوگیری می کند.

از جمله کاربرد این دارو استفاده از آن به عنوان درمان عفونت دندان است. این دارو بهترین گزینه است برای کسانی که به مشتقات آموکسی سیلین حساسیت دارند، البته در بعضی مواقع ممکن است پزشک هر دو دارو را به صورت ترکیبی برای بیمار تجویز کند.

نکته: به این موضوع توجه داشته باشید که مصرف قرص عفونت دندان توسط این دارو ها باید به صورت دقیق و سر وقت مصرف شود . به هیچ عنوان نباید تا پایان نیافتن دوره، مصرف آن را قطع کرد زیرا احتمال اینکه عفونت دندان به طور مجدد بازگردد زیاد است.

عوارض: کم شدن اشتها، یبوست، خشک شدن دهان، سردرد، استفراغ، تهوع، اسهال ، درد معده است.

معرفی انواع قرص برای عفونت دنداتن

کلیندامایسین

این دارو از جمله دارو های آنتی بیوتیک باکتریواستاتیک است، استفاده از قرص کلیندامایسین برای عفونت دندان مانع از عفونت دندان توسط باکتری های مضر می شود. اشکال مختلف این دارو به صورت های قرص خوراکی، کپسول، تزریقی و ژل وجود دارد. برای مصرف این قرص باید همراه با یک لیوان آب خورده شود.

این دارو می تواند عوارض زیادی در بر داشته باشد اگه به اسهال دچار شدید مصرف این قرص را متوقف کنید.

چه قرص هایی عفونت دندان را برطرف می کند

همانطور که دیدید آنتی بیوتیک ها در از بین بردن عفونت دندان و از بین بردن باکتری ها مضر دندان نقش بسیار مهمی را دارند، اما باید گفت که هیچ دارویی خالی از عوارض نیست ، تمام دارو هایی که در بالا به عنوان قرص عفونت دندان شناخته شد جزء آنتی بیوتیک ها محسوب می شد که مهم ترین عوارض این دارو ها می تواند آسیب های کبدی، اسهال و واکنش های آلرژیک باشد. البته باید گفت که مصرف یک دوره کوتاه از این دارو ها مشکل خاصی را ایجاد نمی کند.

آشنایی با دارو و قرص غفونت دندان

از جمله دارو هایی که برای درمان درد عفونت دندان کاربرد دارد به شرح زیر است:

  • ژلوفن
  • استامینوفن
  • مفنامیک اسید
  • ایپوپروفن
  • نوافن
  • دیکلوفناک

به یاد داشته باشید معرفی این داروها تنها برای شناخت بیشتر شما از آن هاست و به هیچ عنوان بدون دستور پزشک از داروهای عامیانه نیز استفاده ننمایید.    منبع: آرگــامــگ

 

*** قبل از مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید.

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود