معرفی تخم یونجه و خواص درمانی آن

0 362
معرفی تخم یونجه و خواص درمانی آن

نرم کننده سینه و تسکین دهنده سرفه‌های مقاوم، قبض کننده و ضد اسهال، قاعده‌آور و رفع کننده مشکلات مربوط به قاعدگی و یائسگی، شیرافزا و افزاینده رشد کودکان، کاهنده قند و کلسترول خون و مفید برای راشیتیسم

معرفی تخم یونجه و خواص درمانی آن
معرفی تخم یونجه و خواص درمانی آن

 تخم یونجه

نویسنده: صمصام صانعی

مشخصات ظاهری:

تخم یونجه لوبیایی شکل، ریز و به رنگ زرد روشن می‌باشد. در ضمن تخم یونجه‌ی مسن، به رنگ قهوه‌ای است.

طبیعت تخم یونجه:

طبق نظر حکمای طب سنتی طبیعت آن گرم و خشک می‌باشد.

نحوه مصرف:

معمولاً تخم یونجه را به صورت دم کرده، خیسانده و یا جوشانده استفاده می‌کنند و در طب سنتی برای درمان بیماری‌ها نحوه و مقدار مصرف آن را پزشک تشخیص داده و تجویز می‌کند.

خواص درمانی:

نرم کننده سینه و تسکین دهنده سرفه‌های مقاوم، قبض کننده و ضد اسهال، قاعده‌آور و رفع کننده مشکلات مربوط به قاعدگی و یائسگی، شیرافزا و افزاینده رشد کودکان، کاهنده قند و کلسترول خون و مفید برای راشیتیسم (نرمی استخوان‌ها) می‌باشد.

بیشتر بخوانید: خواص دارویی یونجه

منبع مقاله :
صانعی، صمصام؛ (۱۳۹۵)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از ۴۰۰ نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.

 

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود