طرز تهیه خوراک میگو ساده جنوبی خوشمزه و مجلسی با سبزیجات

0 3,867

خوراک میگو یکی از انواع غذاهای خوشمزه دریایی است که با روش های بسیار متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی دریایی در ادامه با نصرینو همراه باشید.

خوراک میگو

خوراک میگو یکی از انواع خوراک های بسیار خوشمزه و سالم در سراسر جهان است که در میان مردم کشورمان نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذای دریایی خوشمزه علاوه بر طعم بسیار خوبش برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۳ نفر خوراک میگو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری خوراک میگو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۳ نفر

مواد لازم خوراک میگو

دستور پخت

طرز تهیه خوراک میگو

برای تهیه خوراک میگو ابتدا میگوها را پاک می کنیم و پوست روی آن ها را می گیریم و بعد سر آن ها جدا می کنیم و پشت کمر میگوها یک نوار سیاهی هست خیلی ظریف اون قسمت رو برش می زنیم و با خلال دندان رگ سیاه را بیرون می آوریم

و میگوها را می شوییم و در قابلمه ایی قرار می دهیم و لیمو ها را از وسط نصف می کنیم و آب آن را محک می گیریم و کمی از آب لیمو را کنار می گذاریم و باقی آن را روی میگوها می ریزیم و لابه لای آن ها دارچین نیز می ریزیم تا بوی زهم آن کاملا گرفته شود.

بعد قابلمه را روی حرارت کم قرار می دهیم تا میگوها بخارپز شوند. سپس هویج ها و کدوها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و از وسط نصف می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نوارهای باریک و بلند آن ها را خرد می کنیم.

تابه را روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن زیتون داخل تابه می ریزیم و هویج و کدوهای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و زنجبیل تازه را نیز برش هایی متوسط می دهیم و به مواد می افزاییم

و کمی نمک روی مواد می پاشیم  و مداوم تفت می دهیم و فلفل دلمه ای های رنگی را سریع خرد می کنیم و اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کمی بخار پز شوند،مقدار پخت ان ها کاملا سلیقه ایست بعضی تمایل دارند ترد باشد

و بعضی کاملا بخار پز و پخته شده می پسندند (حتی می توانید از کلم بروکلی ، قارچ ، ذرت ، سیب زمینی و دیگر سبزیجات در این خوراک بنابر سلیقه تان استفاده کنید) به میگوها سر می زنیم اگر پخته بودند یه قاشق روغن داخل قابلمه می ریزیم و میگوها را تفت می دهیم

و به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا ۵ دقیقه با مواد طعم دار و پخته شود و بعد برش های زنجبیل را بیرون می آوریم و باقی آبلیمو را داخل مواد خوراک میگو می ریزیم و ۵ دقیقه بعد خوراک میگو آماده شده است.نوش جان

منبع:پارسی دی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود