طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی خوشمزه با پنیر و سیب زمینی

0 217

سمبوسه پیتزایی , کالری سمبوسه پیتزایی , طرز تهیه سمبوسه پیتزایی , slf,si djvhdd سمبوسه پیتزایی , کالری سمبوسه پیتزایی , طرز تهیه سمبوسه پیتزایی , slf,si djvhdd

سمبوسه پیتزایی

سمبوسه پیتزایی یکی از انواع سمبوسه های پر طرفدار و بسیار خوشمزه ایرانی است که به دلیل اینکه موادش شباهت زیادی به پیتزا دارند با نام سمبوسه پیتزایی شناخته می شود. این سمبوسه خوشمزه حاوی سوسیس ، قارچ ، پنیر پیتز و سیب زمینی است.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سمبوسه پیتزایی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه پیتزایی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سمبوسه پیتزایی

  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۱۰۰ گرم
  • سوسیس ۲ عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • سیب زمینی ۱ عدد
  • نان لواش به تعداد کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

ابتدا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن داغ شود و سپس سیب زمینی های خرد شده را در روغن داغ شده می ریزیم و تا نرم شوند.

پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و سیب زمینی های طلایی شده را در بشقابی می ریزیم و پیازها را در تابه می ریزیم تا نرم شوند. پیازها را نیز در بشقابی که سیب زمینی ها را ریختیم می ریزیم

و سوسیس ها را خرد می کنیم و در تابه تفت می دهیم و کمی که سرخ شدن در بشقابی می ریزیم.آن وقت قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و خرد می کنیم و در تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا آب قارچها تبخیر شود

و کمی سرخ شوند،سپس سیب زمینی و پیاز داغ را با سوسیس داخل تابه می میزیم و با قارچ تفت می دهیم و نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و حرارت را خاموش می کنیم. نان لواش ها را به صورت مستطیل برش می دهیم

از طول آن ها و کمی از مواد را در ابتدای نون می ریزیم و بصورتی که مواد در یک مثلث ریخته باشم و بعد کمی پنیر روی مواد می ریزیم و به شکل یک مثلث نان را می پیچیم. در تابه یا قابلمه ای کوچک و گود روغن به حدی می ریزیم که سمبوسه ها در آن شناور باشند

و روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان داغ شود و سمبوسه را در آن قرار می دهیم تا سرخ شود و بعد بر می گردانیم تا اگر طرف دیگر سمبوسه سرخ نشده بود سرخ شود.سمبوسه های آماده شده را در بشقابی می گذاریم  با سس قرمز نوش جان کنید.

همچنین ببینید



طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی خوشمزه با پنیر و سیب زمینی

۳٫۶ (۷۱٫۸%) ۶۱ votes

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود