طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی خوشمزه و مجلسی به صورت فوری

0 4,397

“شوید پلو” به عنوان پلو پایه می تواند با سایر فراورده های گوشتی مثل مرغ، ماهی، تن ماهی و… و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و ترکیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است.

 شوید پلو با تن ماهی

شوید پلو با تن ماهی یکی از انواع غذاهای پلویی ایرانی است که در زمان هایی که وقت کافی برای تهیه سبزی پلو با ماهی را ندارید می توانید این غذای خوشمزه را جایگزین کنید. شوید پلو با تن ماهی خیلی سریع آماده می شود و طعم بسیار عالی دارد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر شوید پلو با تن ماهی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری شوید پلو با تن ماهی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی شوید پلو با تن ماهی با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر

مواد لازم شوید پلو با تن ماهی

  • برنج ۱٫۵ پیمانه
  • تن ماهی بزرگ ۱ عدد
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

ابتدا داخل یک قابلمه مناسب چند لیوان آب می ریزیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید.(بستگی به نوع برنج و مهارت شما در درست کردن برنج دارد که آن را از قبل خیس کنید یا همان لحظه خیس کنید و بشورید و داخل آب در حال جوش بریزید.)

زمانی که زمانی که آب بجوش آمد برنج پاک شده را در کاسه ای بزرگ می شوییم و ۲ بار آب آن را بیرون می ریزیم و می شوییم و آبکش می کنیم و داخل آب در حال جوش می ریزیم و یک هم می زنیم و می گذاریم تا کمی نرم شود

سپس مجددا هم می زینیم و مقدری از برنج را بیرون از آب می آوریم و زیر دندان امتحان می کنیم اگر اطراف آن پخته بود و مغزش سفت بود زمان آبکشی برنج است در غیر این صورت می گذاریم تا بپزد.
برنج را در آبکش می ریزیم

و آب سرد روی آن می گیریم و آبکش را بلند می کنیم و برنج های داخل آن را چند مرتبه تکان می دهیم تا برنج های زیر له نشوند و در قابلمه روغن می ریزیم و اگر تمایل به ته دیگ دارید نان یا سیب زمینی( پوست کنده و ورقه ورقه شده) را کف قابلمه می چینیم

و برنج را روی آن می ریزیم و درب آن را می گذاریم و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا برنج بخار کند و سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب به مرور زمان بپزد. برنج ۱ ساعت بعد آماده شده است ،تن ماهی را در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم

و به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بجوشد(روی بسته تن ماهی ها زمان جوشیدن نوشته شده است)سپس شعله را خاموش می کنیم و می گذاریم تا ظرف تن خنک شود و بعد درب آن را باز می کنیم و در تابه ای تن ماهی را می ریزیم و روی آن شوید می ریزیم

و با حرارت ملایم می گذاریم تا با هم مخلوط شوند و تفت می دهیم. پلو آماده شده را با تن ماهی و شوید مخلوط شده اضافه می کنیم تا همگی پلو با تن ماهی آغشته شود و شوید پلو با تن ماهی را در دیس می کشیم و نوش جان کنید.

منبع:پارسی دی

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود