طرز تهیه سوپ گشنیز مجلسی و خوشمزه تبریزی با ماست

0 6,311

سوپ گشنیز و تهیه سوپ گشنیز و درست کردن سوپ گشنیز و آموزش سوپ گشنیز را در نصرینو بیاموزید.

سوپ گشنیز

سوپ گشنیز یکی از انواع سوپ های خوشمزه و معروف ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای سلامتی نیز بسیار مفید است. این سوپ خوشمزه در شهرهایی مثل تبریز به عنوان سوپ مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ گشنیز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سوپ گشنیز تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سوپ گشنیز

  • سیر ۲ حبه
  • هویج ۱ عدد
  • آب مرغ ۲ لیوان
  • گشنیز ۱۰۰ گرم
  • ماست ۵۰۰ گرم
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • جو پوست کنده ۱۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور پخت

طرز تهیه سوپ گشنیز

ابتدا جو را در کاسه ای میریزیم و تا روی آن آب می ریزیم و به مدت ۵ ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخود و زمان پخت زودتر پخته شود.پس از گذشت ۵ ساعت جو را آبکشی می کنیم و با ۵ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و ۱ قاشق مربا خوری روغن مایع به آن ها می افزاییم

و روی شعله با حرارت زیاد می گذاریم تا جوش بیاید و سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب جو بپزد و لعاب دار شود. هویج را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و به جو در حال پخت اضافه می کنیم و فلفل سیاه ،نمک،آب مرغ را نیز می افزاییم

و مخلوط می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد پخته شوند. گشنیزها را می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن کاملا خارج شود. در ادامه گشنیزها را روی تخته آشپزخانه به صورت ریز ساطوری خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و در شیرجوش می ریزیم و ماست و آرد را نیز اضافه می کنیم(بهتر است برای این سوپ از ماست ترش استفاده کنید و اگر در دسترس نبود در زمان پخت سوپ آب لیمو ترش روی آن بریزید)خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و بعد قابلمه سوپ را از روی حرارت بر می داریم

و مواد داخل شیر جوش را کم کم به آن می افزاییم تا ماست آرام آرام گرم شود و کاملا مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب به خورد یکدیگر بروند و حرارت را ملایم می کنیم و مداوم سوپ را هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند

سپس گشنیز خرد شده را اضافه می کنیم و طعم سوپ را می چشیم اگر نمک و فلفل سیاه آن کم بود مجداا اضافه می کنیم و ۵ دقیقه بعد سوپ آماده است،شعله را خاموش می کنیم و سوپ را در ظرف سوپ خوری سرو می کنیم.نوش جان

منبع:parsiday

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود