طرز تهیه سبزی شامی

0 3,834

سبزی شامی یکی از شامی های معروف و پرطرفدار گیلانی است که در سایر استان ها هم  تهیه میشود.

مزه لذیذ این شامی بستگی به سبزی های معطری دارد که استفاده میکنیم . تهیه شامی سبزی به دو روش انجام میشود که در ادامه ما به شما آموزش میدهیم . پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با انواع برنج ایرانی مثل برنج هاشمی و برنج صدری میل بفرمایید. همچنین می توانید از برنج دودی استفاده کنید.

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده  نیم کیلو
سیب زمینی  ۲ عدد
سبزی معطر ( جعفری؛ تره ، گشنیز ، نعناع ، ترخون ) نیم کیلو
پیاز  ۱ عدد
گوجه  ۲ عدد
تخم مرغ  ۳ عدد
نمک وفلفل به مقدار لازم
روغن  به مقدار لازم

طرز تهیه شامی سبزی :

روش اول :

جهت تهیه سبزی شامی ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط میکنیم.

سبزی ها را پس از شستن خیلی ریز خورد میکنیم و به همراه نمک و فلفل و تخم مرغ به مخلوط شامی اضافه مینماییم. مواد را ورز میدهیم تا منسجم شود. اگر مواد شل بود مقداری آرد برنج یا آرد گندم به آن اضافه میکنیم .

سپس در اشکال دلخواه فرم داده و در روغن سرخ میکنیم.

روش دوم :

در روش دیگر میتوان گوشت را صورت تکه ای به همراه یک پیاز کوچک  و سیب زمینی نیم پز کنیم و بعد گوشت و سیب زمینی را همراه با نمک و فلفل میکوبیم.

بعد از اینکه گوشت کاملا کوبیده شد سبزی ریز شده را به همراه تخم مرغ به مخلوط شامی اضافه کرده و ورز میدهیم.

سپس مانند روش قبل به صورت اشکال دلخواه فرم میدهیم و با شعله ملایم سرخ میکنیم .

در انتها چند گوجه را به صورت حلقه ای برش داده و در روغن و مقداری آبلیمو سرخ نمایید و درکنار این غذای خوشمزه میل نمایید .

نکات طلایی پخت بهتر سبزی شامی

اگر تمایل داشتید میتوانید سیب زمینی را حذف کنید که در این صورت اسم غذا کتلت گوشت و سبزی میشود .

سعی کنید آب پیاز را بگیرید تا مواد شل و وا رفته نباشد .

منبع:gilankesht

شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود