طرز تهیه ی “خورش به اصفهانی” با ساده ترین و سریع ترین روش
خورش به یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.
مواد لازم برای خورش به اصفهانی
- گوشت خورشی 300 گرم
- به خورد شده 3لیوان
- آلو خشک 25 عدد
- پیاز خورد شده 1لیوان
- رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
- شکر 1قاشق غذاخوری
- زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
- روغن کنجد 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش به اصفهانی
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 1 ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.
در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت 30 دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.
نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی
خورش به اصفهانی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
منبع:نمناک