طرز تهیه تاس کباب مرحله به مرحله

0 3,781

تاس کباب از اون غذاهاییه که وقتی توی خونه درست می کنید عطر و بوش همه جا میپیچه. آدم حسابی گرسنه میشه و دلش میخواد غذا زودتر حاضر بشه تا همه دور هم جمع بشن و غذا بخورن. به نظر من تاس کباب رو باید روز بعد از اینکه رفتید خرید واسه خونه درست کنید که همه ی موادش تر و تازه باشه. چون راز خوشمزه شدن تاس کباب اینه که گوشتش تازه باشه، سیب زمینی هاش از زیادی موندن جونه نزده باشه و گوجه و پیازش پلاسیده نباشه.

تاس کباب از اون غذاهاییه که وقتی توی خونه درست می کنید عطر و بوش همه جا میپیچه. آدم حسابی گرسنه میشه و دلش میخواد غذا زودتر حاضر بشه تا همه دور هم جمع بشن و غذا بخورن. به نظر من تاس کباب رو باید روز بعد از اینکه رفتید خرید واسه خونه درست کنید که همه ی موادش تر و تازه باشه. چون راز خوشمزه شدن تاس کباب اینه که گوشتش تازه باشه، سیب زمینی هاش از زیادی موندن جونه نزده باشه و گوجه و پیازش پلاسیده نباشه.

طرز تهیه تاس کباب

مواد لازم برای تهیه تاس کباب

  • گوشت بدون استخوان      ۲۰۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط         ۲ عدد
  • هویج                             ۲ عدد
  • پیاز                                ۳ عدد
  • گوجه فرنگی                    ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی               ۱ قاشق سوپ خوری
  • آب گوجه فرنگی               ۲ پیمانه
  • آلو خورشتی                    ۱۰ تا دونه
  • زردچوبه                          ۱ قاشق چایی خوری
  • پودر لیمو عمانی یا پر لیمو عمانی
  • نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه تاس کباب

مراحل تهیه تاس کباب

سیب زمینی، هویج، گوجه و پیاز ها رو پوست رفته و به صورت حلقه ای خرد کنید.

خرد کردن مواد به صورت حلقه ای

داخل قابلمه مقدار خیلی کمی روغن بریزید و اجازه بدید روغن کمی داغ بشه، بعد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و گوشت ها رو کف قابلمه بچینید.

چیدن گوشت کف قابلمه

همه پیازهای حلقه ای شده رو روی گوشت ها بچینید تا کاملا روی اونها با پیاز پوشیده بشه.

چیدن یک لایه پیاز روی گوشت ها

بعد مقداری از نمک، فلفل و زرد چوبه روی پیاز ها بپاشید، کمی پودر لیمو عمانی یا سماق هم روی پیازها بریزید.

پاشیدن نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی

یک لایه گوجه روی پیاز ها بچینید.

چیدن یک لایه گوجه

یک لایه سیب زمینی بچینید. مجدادا کمی نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو عمانی روی مواد بپاشید.

چیدن یک لایه سیب زمینی

بعد آلو ها رو به قابلمه اضافه کنید. با توجه به ذائقتون می تونید میزان آلو رو کم تر یا بیشتر کنید. از آلوی خیلی ترش استفاده نکنید و اگه آلوها خیلی ترش بود میزان اون رو زیاد نکنید. اگه آلوها خیلی خشک بود یک ربع قبل از مصرف اونها رو در مقداری آّب خیس کنید و بعد در آبکش بریزید.

اضافه کردن آلو

در نهایت هویج های خرد شده رو هم به قابلمه اضافه کنید.

اضافه کردن هویج

مقدار خیلی کمی روغن در یک ماهیتابه کوچیک بریزید و رب گوجه رو در اون تفت بدید تا خوش رنگ بشه.

تفت دادن رب گوجه

برای تهیه آب گوجه فرنگی می تونید گوجه ها رو در آبمیوه گیری بریزید، یا اونها رو در مخلوط کن بریزید و بعد از صافی رد کنید. همچنین آب گوجه رو به صورت آماده هم می تونید از سوپر مارکت ها تهیه کنید. آب گوجه رو به رب های داخل ماهیتابه اضافه کنید و اونها رو هم بزنید تا به خوبی مخلوط بشن.

اضافه کردن آب گوجه

حالا مخلوط آب گوجه و رب گوجه رو به قابلمه اضافه کنید. قابلمه رو روی حرارت زیاد بذارید تا جوش بیاد، بعد حرارت رو کم کنید تا تاس کباب کاملا بپزه و آب اون تبخیر بشه.

اضافه کردن مخلوط رب و آب گوجه به قابلمه

تاس کباب رو در ظرف کشیده و با سبزی تازه و نون یا پلو نوش جان کنید.

تاس کباب

 

منبع: ۲nafare

-
-
شاید این موارد نیز مورد علاقه شما باشد
نظر بدهید

توجه داشته باشید که آدرس ایمیل نمایش داده نمی شود.

توجه داشته باشید پس از تایید نمایش داده می شود