طرز تهیه کباب لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده
طرز تهیه لم چاپس پخت لم چاپس , درست کردن لم چاپس , درست کردن کباب لم چاپس , پخت انواع کباب , کباب لم چاپس , درست کردن کباب , آموزش آشپزی , سایت آشپزی.
کباب لم چاپس
مواد لازم :
راسته با استخوان گوسفندي | يك كيلوگرم |
روغن زيتون | چهار قاشق سوپخوري |
پياز | يك عدد |
پودرسير | نصف قاشق چايخوري |
سس سويا | يك قاشق سوپخوري |
نمك | يك قاشق چايخوري |
فلفل | نصف قاشق چايخوري |
كره و زعفران آبكرده | به ميزان لازم |
گوجهفرنگي، زيتون و سبزي | در صورت تمايل |
لم چاپس
طرز تهیه :
ابتدا رگ و چربيهاي گوشت را گرفته، اما استخوانها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغنزيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سسسويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت ميگذاريم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغنزيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ ميكنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آبكرده را با قلممو روي آن بزنيد تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.
منبع:بیتوته